Antena 3 Actualitate Media Antena 3 a depăşit pentru a doua zi consecutiv toate posturile TV din România

Antena 3 a depăşit pentru a doua zi consecutiv toate posturile TV din România

de Antena3.ro    |    05 Iul 2012   •   12:41
Antena 3 a depăşit pentru a doua zi consecutiv toate posturile TV din România

În data de 4 iulie, când USL a emis  cererea de suspendare a preşedintelui Traian Băsescu, românii au urmărit la Antena 3 tot ce s-a întâmplat în Palatul Parlamentului.

Kantar Media anunţă pentru Antena 3 o medie de 2.6% rating pe întreaga zi şi 12.8% cotă de piaţă pe publicul din mediul urban de peste 18 ani, ceea ce plasează postul de nişă pe prima poziţie în clasamentul general, deci inclusiv în faţa Pro TV şi Antena 1.



Evenimentele au ţinut telespectatorii în faţa ecranelor TV şi seara, când publicul a ales tot Antena 3 pentru a urmări concluziile zilei, datele de audienţă indicând pentru programele difuzate în prime time o medie de 4.9 puncte de rating şi 13.3% market share. Astfel, Antena 3 se distanţează încă o dată nu numai ca cea mai importantă televiziune informativă, dar se impune şi ca prima opţiune TV de pe piaţă.



La ora 22:34, când la Antena 3 se difuza emisiunea Sinteza Zilei cu Mihai Gâdea,  postul de ştiri atingea nu mai puţin de 9.6% rating şi 21.4% market share, fiind lider de piaţă.



Antena 3 este singurul post de ştiri din România afiliat CNN International şi este parte a INTACT Media Group.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close