Antena 3 a dominat clasamentul audientelor in luna august

04 Sep 2012   •   09:42
Antena 3 a dominat clasamentul audientelor in luna august
Antena 3 a fost in luna august cea mai urmarita televiziune de stiri din Romania si al doilea post tv din tara, in clasamentul general, dupa  Pro Tv.

Kantar Media anunta pentru Antena 3 o medie de 2.2% rating si 11.3% cota de piata pe intreaga zi in randul publicului din mediul urban de peste 18 ani, la distanta semnificativa de celelalte posturi informative.
Si seara, Antena 3 ramane tot pe locul intai, inregistrand o medie de 4.1% rating si 11.1 market share, deci o audienta aproape tripla fata de urmatorul clasat.
In topul emisiunilor difuzate de posturile de stiri, primele 15 pozitii sunt ocupate consecutiv de productii ale Antenei 3, iar pe primele 3 locuri urca Sinteza Zilei cu Mihai Gadea, Vorbe Grele cu Victor Ciutacu si La Ordinea Zilei cu Dana Grecu si Radu Tudor.
.De altfel, pe fondul evenimentelor politice si sociale care au avut loc in Romania, Antena 3 a inregistrat cresteri constante de audienta inca de la inceputul anului, fiind televiziunea de stiri preferata a romanilor.

Comparativ cu luna august a anului trecut, Antena 3 si-a dublat ratingul, urcand de la 1.1% la 2.2%, in timp ce media cotei de piata creste cu 69%, de la 6.7% la 11.3%, o evolutie spectaculoasa pentru o televiziune de nisa.


De asemenea, in prime time, ratingul creste cu 95 de procente, de la 2.1% in august 2011, la 4.1% anul acesta, iar market share-ul  creste cu 68%, de la 6.6% la 11.1%.

Copyright ARMA DATA.

Antena 3 este singurul post de stiri din Romania afiliat CNN International si este parte a INTACT Media Group.


x close