Antena 3 CNN Actualitate Media Antena 3 a dominat clasamentul audientelor in luna august

Antena 3 a dominat clasamentul audientelor in luna august

Antena 3 a dominat clasamentul audientelor in luna august
04 Sep 2012   •   09:42
Antena 3 a fost in luna august cea mai urmarita televiziune de stiri din Romania si al doilea post tv din tara, in clasamentul general, dupa  Pro Tv.

Kantar Media anunta pentru Antena 3 o medie de 2.2% rating si 11.3% cota de piata pe intreaga zi in randul publicului din mediul urban de peste 18 ani, la distanta semnificativa de celelalte posturi informative.




Si seara, Antena 3 ramane tot pe locul intai, inregistrand o medie de 4.1% rating si 11.1 market share, deci o audienta aproape tripla fata de urmatorul clasat.




In topul emisiunilor difuzate de posturile de stiri, primele 15 pozitii sunt ocupate consecutiv de productii ale Antenei 3, iar pe primele 3 locuri urca Sinteza Zilei cu Mihai Gadea, Vorbe Grele cu Victor Ciutacu si La Ordinea Zilei cu Dana Grecu si Radu Tudor.
.



De altfel, pe fondul evenimentelor politice si sociale care au avut loc in Romania, Antena 3 a inregistrat cresteri constante de audienta inca de la inceputul anului, fiind televiziunea de stiri preferata a romanilor.

Comparativ cu luna august a anului trecut, Antena 3 si-a dublat ratingul, urcand de la 1.1% la 2.2%, in timp ce media cotei de piata creste cu 69%, de la 6.7% la 11.3%, o evolutie spectaculoasa pentru o televiziune de nisa.


De asemenea, in prime time, ratingul creste cu 95 de procente, de la 2.1% in august 2011, la 4.1% anul acesta, iar market share-ul  creste cu 68%, de la 6.6% la 11.1%.

Copyright ARMA DATA.

Antena 3 este singurul post de stiri din Romania afiliat CNN International si este parte a INTACT Media Group.


×
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close