Antena 3 CNN Actualitate Media Antena 3 a fost cea mai urmărită televiziune de ştiri în ziua protestului violent de la Palatul Parlamentului

Antena 3 a fost cea mai urmărită televiziune de ştiri în ziua protestului violent de la Palatul Parlamentului

Antena 3 a fost cea mai urmărită televiziune de ştiri în ziua protestului violent de la Palatul Parlamentului. Românii au ales Antena 3 atât în momentele atacului protestatarilor, cât şi în prime time, unde televiziunea naostră a făcut diferenţa cu informaţii şi imagini exclusive, dar şi cu dezvăluiri în premieră.

Antena 3 a fost cea mai urmărită televiziune de ştiri în ziua protestului violent de la Palatul Parlamentului
Sursa foto: Kantar Media
de Redacția Antena 3 CNN    |    22 Dec 2021   •   16:21

Românii au ales Antena 3 în ziua protestelor violente de la Palatul Parlamentului. Pe parcursul întregii zile, Antena 3 a fost lider de piaţă pe segmentul de audienţă 18 PLUS URBAN AB, cu o cotă de piaţă de 13 la sută, la diferenţă semnificativă de celelalte televiziuni de ştiri.

În momentele asaltului protestatarilor asupra Parlamentului, Antena 3 a avut o cotă de piaţă de 21,5% pe publicul 18 PLUS URBAN AB. Românii s-au informat de la Antena 3 şi în prime time. Televiziunea noastră a fost lider de audienţă şi în intervalul orar 19.00-24.00, cu o cotă de piaţă de 12,6%.

Şi publicul tânăr cu studii superioare a ales să urmărească Antena 3 în ziua protestului. Televiziunea noastră a avut pe parcursul întregii zile o cotă de piaţă de 11,5 la sută pe segmentul de public 18 PLUS URBAN AB STUDII SUPERIOARE.

Iar în timp ce protestatarii escaladau gardurile Parlamentului, Antena 3 a avut o cotă de piaţă de 16,6 la sută. În prime time, pe acelaşi segment de public tânăr cu studii superioare, Antena 3 şi-a depăşit clar concurenţa, având o cotă de piaţă de 12,2 la sută.

În ziua protestului de la Palatul Parlamentului, ANTENA 3 a fost lider de piaţă şi pe întregul public urban de 18 ani PLUS,, demonstrând încă o dată că rămâne cea mai urmărită televiziune de ştiri la evenimentele importante. Rămâneţi pe Antena 3 pentru a fi corect informaţi.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

×
Subiecte în articol: lider de audienta Kantar Media
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close