Antena 3 CNN Actualitate Media Antena 3 a fost cel mai urmărit post de știri din România în data de 16 februarie

Antena 3 a fost cel mai urmărit post de știri din România în data de 16 februarie

Antena 3 a fost cel mai urmărit post de știri din România în data de 16 februarie
17 Feb 2017   •   15:49

Antena 3 a fost cel mai urmarit post de stiri din Romania in data de 16 februarie, conform cifrelor furnizate de Kantar media. Postul nostru de stiri s-a impus in randul publicului din mediul urban in varsta de peste 18 ani cu o medie de 10.4% cota de piata la nivelul intregii zile, in timp ce, pe targetul comercial(18-49urban), unde a ocupat de asemenea prima pozitie, a obtinut o medie de 4.8%.

Antena 3 a condus clasamentul posturilor informative pe ambele targeturi si seara, in intervalul 19-24, cand programele Antena 3 au inregistrat medii ale cotei de piata de 9.4%, respectiv 4%.

Previziuni cu Nadina Campean si Adrian Ursu, Obiectiv cu Oana Zamfir, Stirile orei 14 si 17, prezentate de Laura Nureldin, Esential cu Alina Petrescu, La ordinea zilei cu Radu Tudor, antena3.ro/emisiuni/Subiectiv/" title="subiectiv">Subiectiv cu Razvan Dumitrescu, Sinteza Zilei cu Mihai Gidea si In gura presei cu Mircea Badea sunt productiile Antena 3 care s-au impus in ierarhia nisei de stiri nu numai pe targetul clasic 18+ urban, ci si in randul publicului comercial, si va multumim pentru asta..

Copyright ARMA DATA SRL.

Antena 3 este singurul post de stiri din Romania afiliat CNN International.

×
Subiecte în articol: antena3 antena 3 hd audiente
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close