Antena 3 CNN Actualitate Media Antena 3, audienţe FABULOASE în ZIUA ALEGERILOR

Antena 3, audienţe FABULOASE în ZIUA ALEGERILOR

Antena 3, audienţe FABULOASE în ZIUA ALEGERILOR
26 Mai 2014   •   13:56

Duminică, 25 mai, ziua în care românii au ieşit la vot pentru a-şi alege europarlamentarii, Antena 3 a fost lider incontestabil de audienţă în prime time, cel mai disputat interval orar, conform cifrelor oferite de Kantar Media.

Cuplurile de prezentatori Nadina Câmpean – Marius Ioniţă, Sabina Iosub – Adrian Măniuţiu, Maria Coman - Ioana Răduca, Alina Petrescu – Cătălina Porumbel, Alessandra Stoicescu – Adrian Ursu, Dana Grecu – Radu Tudor şi Mihai Gâdea – Răzvan Dumitrescu, dar şi Oana Stănciulescu, în ediţia specială de după miezul nopţii, au oferit în permanenţă toate informaţiile de ultimă oră şi au comentat în direct, alături de invitaţii lor, desfăşurarea evenimentelor. Repoterii Antenei 3 trimişi în teren au oferit publicului toate detaliile în cazul incidentelor petrecute la secţiile de votare, iar Mihaela Bîrzilă, Laura Nureldin şi Andreea Stroe i-au ţinut pe telespectatori la curent cu cele mai importante ştiri, din ţară şi de peste hotare.

În paralel, în studioul Excelsior, Lorena Burlacu, alături de invitaţi precum Adrian Oianu, Ionuţ Budişteanu sau Mihai Georgescu (solistul trupei Bere Gratis), a discutat despre importanţa acestor alegeri şi cum ne pot reprezenta mai bine cei pe care-i alegem să facă parte din Parlamentul European.

În prime time, pe targetul 18+ urban, Antena 3 a fost lider de piaţă, înregistrând o medie de 7,2% rating şi 16,2% cotă de piaţă, surclasând toate celelalte posturi TV din România.



Pe întreaga zi, Antena 3 a obţinut o medie de 12,9% cotă de piaţă, clasându-se pe primul loc în clasamentul posturilor de ştiri şi pe locul al doilea în piaţă, după Pro TV.







Seara, când telespectatorii urmăreau ediţia specială realizată Mihai Gâdea şi Răzvan Dumitrescu (19:00 – 00:45), Antena 3 a fost lider incontestabil de audienţă, cu o medie de 7% rating şi 16,5% share, depăşind astfel toate celelalte posturi TV din România.





 



Peste 2.500.000 de telespectatori au urmărit cel puţin un minut ediţia specială realizată de Mihai Gâdea şi Răzvan Dumitrescu, unde au fost prezentate şi comentate rezultatele exit-poll-ului. 

Copyright ARMA DATA.

Antena 3 este singurul post de ştiri din România afiliat CNN International şi este parte a INTACT Media Group.

×
Subiecte în articol: antena3 lider de audienta
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close