Antena 3 CNN Actualitate Media Antena 3, audienţe spectaculoase pe 16 decembrie

Antena 3, audienţe spectaculoase pe 16 decembrie

Antena 3, audienţe spectaculoase pe 16 decembrie
17 Dec 2013   •   15:28

Antena 3 s-a impus luni, 16 decembrie, la o distanta considerabila fata de celelalte posturi de stiri, ca cea mai urmarita televiziune informativa din Romania. Conform Kantar media, pe targetul 18+ urban, Antena 3 a inregistrat o medie de de 8.9% cota de piata pe intreaga zi si 9.2% in cel mai competitiv interval orar, prime time(19-24), unde audienta a fost de peste 4 ori mai mare decat a urmatorului clasat.




Mai mult decat atat, emisiunea “Se intampla in Romania cu Maria Coman” a fost cel mai urmarit program din intervalul orar 11-11:54, cu o medie de 10 % a cotei de piata, situand postul de nisa Antena 3 peste toate celelalte televiziuni din Romania.



"antena3.ro/emisiuni/sinteza-zilei/" title="sinteza zilei">Sinteza Zilei cu Mihai Gadea", unde primul ministru al Romaniei, Victor Ponta, a raspuns in exclusivitate celor mai importante intrebari ale momentului, a inregistrat o medie de 6.3% rating si 13.4% market share, cifre record ale zilei la Antena 3 si de aproape 5 ori mai mari decat ale urmatorului clasat. Minutul de aur al zilei a fost inregistrat la ora 22:32, in timpul emisiunii realizate de Mihai Gadea, cand Antena 3 a atins 7.9% rating și 15.7% market share, fiind lider pe intreaga piata.

De altfel, nu mai putin de 1.649.000 de telespectatori au urmarit cel putin un minut din emisiunea realizata de Mihai Gadea.



In continuare, Mircea Badea a realizat cea mai urmarita productie tv din intervalul sau orar, inregistrand o medie de 12% market share si surclasand astfel toate celelalte televiziuni din Romania.



Copyright ARMA DATA

Antena 3 este singurul post de stiri din Romania afiliat CNN International si este parte a INTACT Media Group.

×
Subiecte în articol: antena3 lider de audienta
Parteneri
Afacerea cu care doi români din Bihor au dat lovitura
x close