Antena 3 CNN Actualitate Media Antena 3, cea mai urmărită televiziune de ştiri la evenimentele importante

Antena 3, cea mai urmărită televiziune de ştiri la evenimentele importante

Antena 3, cea mai urmărită televiziune de ştiri la evenimentele importante
27 Feb 2014   •   13:16

În una dintre cele mai controversate zile ale scandalului politic din ultima perioadă, Antena 3 s-a impus încă o dată ca lider pe nişa de ştiri. Kantar Media anunţă ca, pe targetul 18+ urban, postul nostru de ştiri a înregistrat o medie de 11,2% cotă de piaţă si o audienţa triplă faţă de a următorului post informativ din clasament.



Emisiunea „Se întâmplă în România cu Maria Coman” a repetat o performanţă aproape zilnică şi a condus piaţa tv din România pe tronsonul orar aferent, înregistrând o medie de 2,7% rating şi 13,5% share.  



Seara, în prime time, Antena 3 a obţinut o medie de 5,7% rating şi 11,3% cotă de piaţă, detasandu-se de celalte televiziuni informative.



Peste 1.500.000 de telespectatori au urmărit aseară cel puţin un minut din „antena3.ro/emisiuni/sinteza-zilei/" title="sinteza zilei">Sinteza Zilei”. Invitaţii lui Mihai Gâdea au fost proaspatul demisionat din PNL si fost prim ministru Călin Popescu Tăriceanu, în prima parte a emisiunii, şi Victor Ponta, liderul PSD si actual sef al Guvernului, în cea de-a doua parte, iar temele principale de discuţie au fost ruperea USL, dar şi alegerile prezidenţiale din toamnă. Ediţia speciala a înregistrat un rating mediu de 6,7% si 13,7% market share, o audienţă de patru ori mai mare comparativ cu următorul post tv din nişa de ştiri.



Minutul de aur a fost înregistrat la 22:51, când emisiunea realizata de Mihai Gâdea a atins 8.7% rating şi 18.4% cota de piaţă, fiind market lider.

Şi  Mircea Badea a înregistrat o audienţă de patru ori mai mare faţă de concurentii directi, 
În gura preseiavând o medie de 3,2% rating şi 11,9% share.



În timp ce Mihai Gâdea a realizat emisiunea cu cel mai mare rating, Ştirile orei 12 prezentante de Lorena Burlacu au stabilit recordul staţiei dpdv market share, cu 14.2 procente.

Copyright ARMA DATA.

Antena 3 este singurul post de ştiri din România afiliat CNN International şi este parte a INTACT Media Group.





×
Subiecte în articol: antena3 lider de audienta
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close