Antena 3 CNN Actualitate Media Antena 3, cea mai urmărită televiziune de ştiri pe publicul comercial

Antena 3, cea mai urmărită televiziune de ştiri pe publicul comercial

Antena 3, cea mai urmărită televiziune de ştiri pe publicul comercial
05 Noi 2015   •   15:18

Antena 3 a fost, in data de 4 noiembrie, cel mai urmarit post de stiri din Romania, intreaga zi, in randul publicului comercial, 18-49 urban. In ziua in care Victor Ponta si-a prezentat demisia din functia de premier, iar Cristian Popescu Piedone din cea de primar al sectorului 4, postul de stiri INTACT obtinut o medie de 1.2% rating si 6.4% cota de piata, depasind astfel celelalte televiziuni din nisa sa.



Ierarhia s-a mentinut si in prime time, unde, insa, diferenta de audienta a crescut in favoarea Antenei 3, care a inregistrat 2.8 puncte de rating si 7.3% market share, cifre mai mult decat duble fata de urmatorul clasat.



Editia speciala realizata de catre Adrian Ursu si Razvan Dumitrescu, unde au fost comentate si transmise in direct marsurile din Bucuresti si din tara, precum si mesajele protestatarilor si societatii civile, a fost emisiunea cu cel mai mare rating al statiei, 3.1%, si a avut o medie de 8% cota de piata.



Minutul de aur a fost inregistrat la ora 22:24, cand Antena 3 a atins 4.3% rating, reprezentand 218.000 de telespectatori, și 10.4% market share, fiind market lider pe nisa de stiri, cu cifre duble, si clasandu-se imediat dupa PRO TV in clasamentul general.



Antena 3 este singurul post de stiri din Romania afiliat CNN International si este parte a INTACT Media Group.

×
Subiecte în articol: lider de audienta antena3
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close