Antena 3 CNN Actualitate Media Antena 3, cea mai urmărită televiziune de ştiri pe targetul comercial, pe 22 februarie

Antena 3, cea mai urmărită televiziune de ştiri pe targetul comercial, pe 22 februarie

Antena 3, cea mai urmărită televiziune de ştiri pe targetul comercial, pe 22 februarie
23 Feb 2017   •   14:40

Antena 3 a fost cea mai urmarita televiziune informativa din Romania in data de 22 februarie, conform cifrelor furnizate de Kantar media. Postul nostru de stiri s-a impus in randul publicului din mediul urban in varsta de peste 18 ani cu o medie de 9.6% cota de piata la nivelul intregii zile, in timp ce, pe targetul comercial(18-49urban), unde a ocupat de asemenea prima pozitie, a obtinut o medie de 3.7%.

Antena 3 a condus clasamentul posturilor de stiri pe ambele targeturi si seara, in intervalul 19-24, cand emisiunile Antena 3 au inregistrat medii ale cotei de piata de 9.5%, respectiv 2.8%.

Stirile orei 6, cu Lorena Burlacu si Marius Ionita, Previziuni cu Nadina Campean si Adrian Ursu, Obiectiv cu Oana Zamfir, Stirile orelor 14 si 17, prezentate de Mihaela Birzila, Esential cu Alina Petrescu, La ordinea zilei cu Dana Grecu si Radu Tudor, antena3.ro/emisiuni/Subiectiv/" title="subiectiv">Subiectiv cu Razvan Dumitrescu si Sinteza Zilei cu Mihai Gidea sunt productiile Antena 3 care s-au impus in clasamentul nisei de stiri nu numai pe targetul clasic 18+ urban, ci si in randul publicului comercial.

La nivel national, peste 4.250.000 de oameni au urmarit Antena 3 cel putin un minut si va multumim pentru asta.

Copyright ARMA DATA SRL.

Antena 3 este singurul post de stiri din Romania afiliat CNN International.


 

×
Parteneri
Schema mafiei din România. Susţinere de la nivel înalt
x close