Antena 3 CNN Actualitate Media Antena 3, cea mai urmarită televiziune din România în ziua alegerilor

Antena 3, cea mai urmarită televiziune din România în ziua alegerilor

Antena 3, cea mai urmarită televiziune din România în ziua alegerilor
11 Iun 2012   •   12:49
Duminică, 10 iunie, ziua în care românii şi-au ales prin vot primarii şi membrii consiilor judeţene şi locale, Antena 3 a fost lider incontestabil de audienţă, atât pe întreaga zi, cât şi în prime time, conform datelor furnizate de Kantar Media.

Antena 3 a oferit un adevărat maraton informativ pe parcursul întregii zile, cuplurile de realizatori Nadina Câmpean – Marius Ioniţă, Niels Schnecker – Cătălina Porumbel, Maria Coman – Victor Ciutacu, Alina Petrescu – Oana Stancu, Alessandra Stoicescu – Adrian Ursu, Dana Grecu – Radu Tudor şi Răzvan Dumitrescu – Mihai Gâdea oferind în permanenţă toate informaţiile de ultimă oră şi comentând în direct desfăşurarea evenimentelor. Repoterii Antenei 3 trimişi în teren au oferit publicului toate detaliile în cazul incidentelor de la Curcani, Tunari sau Petrila şi au prezentat date actualizate legate de situaţia României la vot.

În paralel, din studioul Excelsior, Lorena Burlacu, alături de invitaţi precum Ovidiu Lipan Ţăndărică, Cornel Ilie, solistul trupei Vunk, Mitza de la Bere Gratis, Florin Groza, Liana Stanciu sau Leonard Doroftei, a discutat despre responsabilitatea de a fi român şi importanţa mersului la vot, în timp ce Oana Stănciulescu, aflată la sediul CCSB, a oferit oră de oră toate detaliile cu privire la exit-poll-uri.

La nivelul întregii zile, Antena 3 a înregistrat o medie de 2.6% rating şi 11.2% cotă de piaţă, în rândul publicului din mediul urban de peste 18 ani, clasându-se pe primul loc în topul televiziunilor din România şi fiind urmată în clasament de Pro TV şi Antena 1.


Poziţia de lider absolut a fost păstrată şi seara, când Antena 3 a anunţat şi comentat rezultatele exit-poll-ului realizat de CCSB, înregistrând o medie de 5.5% rating şi 12.9% share.



Vârful de audienţă a fost atins la ora 21:05 când Antena 3 a obtinut 10.1% rating şi 22.4% market share. Nu mai puţin de 931.000 de telespectatori urmăreau în acel moment ediţia specială realizată de Mihai Gâdea şi Răzvan Dumitrescu, iar Antena 3 era lider de piaţă.
Aceste date demonstrează încă o dată preferinţa românilor pentru postul nostru de ştiri în zile extrem de importante pentru România.

Antena 3 este singurul post de stiri din Romania afiliat CNN International si este parte a INTACT Media Group.









×
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close