Antena 3 CNN Actualitate Media Antena 3, cea mai urmărită televiziune din România pe 19 iunie

Antena 3, cea mai urmărită televiziune din România pe 19 iunie

Antena 3, cea mai urmărită televiziune din România pe 19 iunie
20 Iun 2014   •   13:16

Joi, 19 iunie, ziua în care Mircea Băsescu, fratele preşedintelui Traian Băsescu, a fost audiat la DNA şi reţinut pentru trafic de influenţă, în urma dezvăluirilor exclusive făcute de Mihai Gâdea la „Sinteza Zilei”, Antena 3 a fost cea mai urmărită televiziune din România.  

Conform Kantar Media, la nivelul întregii zile, pe targetul 18+ urban, Antena 3 a înregistrat o medie de 3,3% rating şi 13,7% cotă de piaţă, depăşind inclusiv puternicele generaliste Pro TV şi Antena 1.



În intervalul 10:00 – 12:00, când telespectatorii urmăreau la „Se întâmplă în România cu Maria Coman” cele mai noi informaţii despre cazul Mircea Băsescu – Bercea Mondial, postul nostru de ştiri a obţinut o medie 13,3% share, fiind lider de piaţă.



De asemenea, şi în intervalul 13:30 – 15.45, când Antena 3 a transmis în direct declaraţiile lui Traian Băsescu cu privire la cazul fratelui său, analizate ulterior în emisiunile „Se întâmplă în România cu Maria Coman”, Ştiri 14, prezentate de Mihaela Bîrzilă, şi „Esenţial cu Alina Petrescu”, Antena 3 a înregistrat o medie de 4,1% rating şi 17,4% cotă de piaţă.



În prime time, Antena 3 a obţinut o medie de 6,6% rating şi 14,1% share, clasându-se pe locul al doilea în topul general, după TVR 1, care transmite una dintre cele mai importante competiţii sportive, Campionatul Mondial de Fotbal.



Sinteza Zilei cu Mihai Gâdea”, unde s-au prezentat noi dezvăluiri privind cazul Mircea Băsescu – Bercea Mondial, a înregistrat audiente spectaculoase, 7,8% rating şi 16% cotă de piaţă, şi a ocupat locul al doilea în clasamentul general, după televiziunea publică.



În gura presei cu Mircea Badea” s-a impus pe tronsonul său orar, cu o medie de 4,3% rating şi 14,8% cotă de piaţă, performanţa care a situat postul de nişă pe primul loc în clasamentul televiziunilor din România.



De altfel, pe parcursul întregii zile, peste 3 milioane de telespectatori au urmărit cel puţin un minut Antena 3. Audienţele înregistrate confirmă încă o dată că românii aleg să urmărească Antena 3 când au loc evenimente importante.

Copyright ARMA DATA.

Antena 3 este singurul post de ştiri din România afiliat CNN International si este parte a INTACT Media Group.

×
Subiecte în articol: lider de audienta
Parteneri
Schema mafiei din România. Susţinere de la nivel înalt
x close