Antena 3 CNN Actualitate Media Antena 3, cea mai urmărită televiziune din România pe 24 iunie

Antena 3, cea mai urmărită televiziune din România pe 24 iunie

Antena 3, cea mai urmărită televiziune din România pe 24 iunie
25 Iun 2014   •   12:44

Conform cifrelor oferite de Kantar Media, pe targetul 18+ urban, Antena 3 a fost cel mai urmărit post TV din România, marţi, 24 iunie. Postul de nişă a înregistrat o medie de 3% rating şi 12,3% cotă de piaţă, ocupând astfel prima poziţie în clasamentul general şi depăşind inclusiv generalistele Pro TV şi Antena 1.



În intervalul 11:00 – 12:30, când la Antena 3 s-au difuzat o Ediţie Specială cu Sabina Iosub şi Ştirile orei 12, prezentate de Mihaela Bîrzilă, postul nostru de ştiri a obţinut o medie de 2,2% rating şi 12,7% share, fiind lider incontestabil de piaţă.



Ştirile de la ora 14 şi emisiunea „Esenţial cu Alina Petrescu” au repetat aceeaşi performanţă şi au condus clasamentul televiziunilor din România, impunându-se cu o audienţa medie de 3,7% rating şi 15% cotă de piaţă.



Şi în prime time Antena 3 şi-a păstrat statutul de cel mai urmărit post TV din ţară, înregistrând o medie de 5,9% rating şi 12,7% cotă de piaţă.



La „antena3.ro/emisiuni/sinteza-zilei/" title="sinteza zilei">Sinteza Zilei”, Mihai Gâdea a continuat dezvăluirile despre cazul Bercea – Băsescu, avându-l invitat în studio pe Călin Popescu Tăriceanu. Emisiunea a obţinut o audienţă uriaşă pentru o producţie a unui post de nişă, 8,1% rating şi 17,2% share, situând Antena 3 pe locul 1 în topul televiziunilor.



De altfel, întreaga zi, peste 3 milioane de telespectatori au urmărit cel puţin un minut programele Antena 3.

Copyright ARMA DATA.

Antena 3 este singurul post de ştiri din România afiliat CNN International si este parte a INTACT Media Group.

×
Subiecte în articol: antena3 lider de audienta
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close