Antena 3 CNN Actualitate Media Antena 3, cel mai urmărit post de ştiri de Ziua Europei

Antena 3, cel mai urmărit post de ştiri de Ziua Europei

Antena 3, cel mai urmărit post de ştiri de Ziua Europei
10 Mai 2013   •   12:53
Ziua Europei, 9 mai, a fost pentru Antena 3 una importantă. Steagul UE, măsurând dimensiuni impresionante, a fost amplasat în faţa Palatului Parlamentului, acesta fiind cadoul pe care Antena 3 l-a pregătit Uniunii Europene. Evenimentul a fost însoţit de o recepţie oferită de Primăria Capitalei, la care au participat importanţi oameni politici, ambasadori şi personalităţi publice, printre cei care au ţinut un discurs numărându-se primarul Capitalei, Sorin Oprescu, prim-ministrul României, Victor Ponta, ambasadorul Irlandei la Bucureşti, Oliver Grogan, şi directorul Antena 3, Mihai Gâdea.

Seara, aproximativ 1,5 milioane de telespectatori au urmărit cel puţin un minut din ediţia specială "Sinteza Zilei", Mihai Gâdea având-o invitată în studio pe cântăreaţa Inna, povestea succesului în Europa şi în lume. Conform Kantar Media, pe targetul 18+ urban, emisiunea a înregistrat o medie de 3,9% rating şi 8,3% cotă de piaţă.



La nivelul întregii zile, Antena 3 a obţinut o medie de 1,5% rating şi 7,1% share, poziţionându-se pe primul loc în clasamentul posturilor de ştiri.



În prime time, din poziţia de lider, Antena 3 s-a detaşat cu o audienţă aproape triplă faţă de următorul clasat, înregistrând o medie de 2,8% rating şi 6,6% cotă de piaţă.



Copyright ARMA DATA.

Antena 3 este singurul post de ştiri din România afiliat CNN International şi este parte a INTACT Media Group.


 

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close