Antena 3 CNN Actualitate Media Antena 3, cel mai urmărit post de știri din România în data de 13 februarie

Antena 3, cel mai urmărit post de știri din România în data de 13 februarie

Antena 3, cel mai urmărit post de știri din România în data de 13 februarie
14 Feb 2017   •   16:52

Antena 3 a fost cel mai urmarit post de stiri din Romania in data de 13 februarie, conform cifrelor furnizate de Kantar media. Postul nostru de stiri s-a impus in randul publicului din mediul urban in varsta de peste 18 ani cu o medie de 9.7% cota de piata la nivelul intregii zile, in timp ce, pe targetul comercial(18-49urban), unde a ocupat de asemenea prima pozitie, a obtinut o medie de 3.9%.

Programele Antena 3 au fost urmarite in numar mare si seara, in intervalul 19-24, cand s-au inregistrat medii ale cotei de piata de 10.7%, respectiv 4.4%, iar Antena 3 a condus clasamentul posturilor informative pe ambele targeturi.


Emisiunea 100 de minute, cu Alessandra Stoicescu, a fost lider de piata 45 de minute in intervalul 16-16,45, in timp ce antena3.ro/emisiuni/sinteza-zilei/" title="sinteza zilei">Sinteza Zilei cu Mihai Gadea, care l-a avut invitat in studio pe Florin Iordache, ministrul demisionar al Justitiei, a fost cel mai urmarit program al zilei. Emisiunea a obtinut o medie de 5.5% rating si 12.1% market share pe targetul 18+urban, si 4.7% cota de piata in randul publicului comercial, unde a fost, de asemenea, cel mai urmarit produs al nisei de stiri in intervalul sau orar de difuzare.

La nivel national, pe parcursul intregii zile, peste 4.800.000 de persoane au urmarit Antena 3 cel putin un minut, si va multumim pentru asta.

Copyright ARMA DATA SRL.

Antena 3 este singurul post de stiri din Romania afiliat CNN International.

×

ȘTIRI

Greva profesorilor continuă pe termen nelimitat! Oferta Guvernului a fost respinsă

Parteneri
Greva profesorilor continuă! Oferta Guvernului a fost respinsă
x close