x close

Antena 3, cel mai urmărit post de știri din România în data de 13 februarie

14 Feb 2017   •   16:52
Antena 3, cel mai urmărit post de știri din România în data de 13 februarie

Antena 3 a fost cel mai urmarit post de stiri din Romania in data de 13 februarie, conform cifrelor furnizate de Kantar media. Postul nostru de stiri s-a impus in randul publicului din mediul urban in varsta de peste 18 ani cu o medie de 9.7% cota de piata la nivelul intregii zile, in timp ce, pe targetul comercial(18-49urban), unde a ocupat de asemenea prima pozitie, a obtinut o medie de 3.9%.

Programele Antena 3 au fost urmarite in numar mare si seara, in intervalul 19-24, cand s-au inregistrat medii ale cotei de piata de 10.7%, respectiv 4.4%, iar Antena 3 a condus clasamentul posturilor informative pe ambele targeturi.


Emisiunea 100 de minute, cu Alessandra Stoicescu, a fost lider de piata 45 de minute in intervalul 16-16,45, in timp ce Sinteza Zilei cu Mihai Gadea, care l-a avut invitat in studio pe Florin Iordache, ministrul demisionar al Justitiei, a fost cel mai urmarit program al zilei. Emisiunea a obtinut o medie de 5.5% rating si 12.1% market share pe targetul 18+urban, si 4.7% cota de piata in randul publicului comercial, unde a fost, de asemenea, cel mai urmarit produs al nisei de stiri in intervalul sau orar de difuzare.

La nivel national, pe parcursul intregii zile, peste 4.800.000 de persoane au urmarit Antena 3 cel putin un minut, si va multumim pentru asta.

Copyright ARMA DATA SRL.

Antena 3 este singurul post de stiri din Romania afiliat CNN International.

Citeşte mai multe despre:

lider de audienta antena3 antena 3 hd audiente
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati