Antena 3 CNN Actualitate Media Antena 3, cel mai urmărit post de știri în aprilie

Antena 3, cel mai urmărit post de știri în aprilie

Antena 3, cel mai urmărit post de știri în aprilie
05 Mai 2015   •   07:19

Conform cifrelor oferite de Kantar Media, Antena 3 a ocupat locul 3 in piata la nivelul intregii zile, dupa principalele generaliste PRO Tv si Antena 1, cu 2.2 puncte rating si 8.9 % market share, si a ramas cel mai urmarit post tv informativ din Romania.Antena 3 si-a pastrat locul intai si in prime time, unde a inregistrat 3.7% rating si 7.8% cota de piata.

In ierarhia celor mai urmărite emisiuni difuzate de posturile de stiri, Antena 3 a condus confortabil, „antena3.ro/emisiuni/sinteza-zilei/" title="sinteza zilei">Sinteza Zilei cu Mihai Gâdea”, “Exces de putere cu Oana Stancu si Adrian Ursu”, “Punctul de Întâlnire cu Radu Tudor”, „In premiera cu Carmen Avram” si „La ordinea zilei cu Dana Grecu si Radu Tudor” alcătuind top 5 programe cu cel mai mare rating.
Comparativ cu luna aprilie 2014, Antena 3 a inregistrat o crestere de 10 procente a cotei de piata la nivelul intregii zile, si de 3% in prime time. In acest interval orar, 19-24, performanta emisiunii Sinteza Zilei cu Mihai Gadea s-a imbunatatit cu 13% fata de aceeasi perioada a anului trecut.


Antena 3 este singurul post de ştiri din România afiliat CNN International şi este parte a INTACT Media Group.

Copyright ARMA DATA.

×
Subiecte în articol: antena3 lider de audienta
Parteneri
Cea mai puternică rugăciune către Duhul Sfânt. Se rosteşte de Rusalii
x close