Antena 3 CNN Actualitate Media Antena 3, cel mai urmărit post de știri în data de 27 decembrie

Antena 3, cel mai urmărit post de știri în data de 27 decembrie

Antena 3, cel mai urmărit post de știri în data de 27 decembrie
28 Dec 2016   •   12:45

Antena 3 a fost cel mai urmarit post informativ din Romania in ziua in care Presedintele Iohannis a respins propunerea PSD pentru functia de premier, Sevil Shhaideh. Conform Kantar media, postul nostru de stiri a inregistrat o medie de 3% rating si 11% market share pe intreaga zi, si a repetat aceeasi performanta si in prime time, unde a obtinut medii de 4.9% rating si 10.6% cota de piata, situându-se astfel pe primul loc în clasament.

In intervalul orar in care Presedintele Iohannis a anuntat ca respinge propunerea PSD si subiectul a fost dezbatut la cald, Antena 3 a fost cel mai urmarit post tv din Romania cu o medie de 13% market share, devansand astfel inclusiv posturile generaliste.

 

Reactia presedintelui PSD Liviu Dragnea a fost de asemenea urmarita cu mare interes la Antena 3, postul de stiri INTACT fiind inca o data cea mai urmarita televiziune din Romania cu 5.4% rating si nu mai putin de 14.7% cota de piata, cifre impresionante pentru un post de nisa.

antena3.ro/emisiuni/sinteza-zilei/" title="sinteza zilei">Sinteza Zilei cu Mihai Gadea a incheiat ziua cu o dezbatere despre principalele subiecte ale zilei si a fost cea mai urmarita productie a nisei de stiri in intervalul sau orar, cu 4.8% rating si 11.9% cota de piata.


De asemenea, peste 5.250.000 de telespectatori au urmarit cel putin un minut la nivel national Antena 3 in 27 decembrie, ceea ce situeaza postul nostru pe locul intai in clasamentul posturilor de stiri si va multumim pentru asta.

Copyright ARMA DATA SRL, target 18+ urban.

×
Subiecte în articol: lider de audienta audiente audienta antena3
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close