Antena 3 CNN Actualitate Media Antena 3, cel mai urmărit post de ştiri în data de 9 iunie

Antena 3, cel mai urmărit post de ştiri în data de 9 iunie

Antena 3, cel mai urmărit post de ştiri în data de 9 iunie
10 Iun 2015   •   11:47

Romanii au ales inca o data sa urmareasca la Antena 3 cele mai importante evenimente, cifrele furnizate de Kantar media situand postul IMG pe prima pozitie in clasamentul televiziunilor informative, la o distanta importanta fata de celelalte posturi de stiri.

Astfel, in ziua in care Parlamentul a decis ca Victor Ponta nu poate fi urmarit penal, Antena 3 a obtinut o medie de 2.4% rating si 11.8% cota de piata, situandu-se pe primul loc in nisa de stiri, si pe locul 3 in piata, dupa Pro tv si Antena 1.



In prime time, diferenta dintre Antena 3 si celelalte posturi informative a crescut. Cu 4.8 puncte de rating si 11.5% cota de piata, Antena 3 a inregistrat audiente triple fata de urmatorul post de stiri din clasament si de aproape 5 ori mai mari decat ocupanta locului 3.



antena3.ro/emisiuni/sinteza-zilei/" title="sinteza zilei">Sinteza Zilei cu Mihai Gadea a fost cel mai urmarit program din Romania pe intervalul sau orar de difuzare, cu 6.9% rating si 15.6% cota de piata, 1.500.000 de persoane alegand sa urmareasca cel putin un minut editia speciala realizata de Mihai Gadea, care l-a avut invitat in studio, in prima parte a emisiunii, pe Victor Ponta.




Si emisiuniunile Previziunile Zilei cu Sabina Iosub si Se intampla in Romania cu Maria Coman au fost lidere de piata, cu 16.9 % , respectiv 16.1% market share.

Copyright: Armadata SRL
Target: 18+ urban

Antena 3 este singurul post de stiri din Romania afiliat CNN International si este parte a INTACT Media Group.

×
Subiecte în articol: antena3 lider de audienta
Parteneri
Avertizare ANM: Ninsori însemnate în 14 judeţe din ţară
x close