Antena 3 CNN Actualitate Media Antena 3, cel mai urmărit post informativ din Romania în 2013

Antena 3, cel mai urmărit post informativ din Romania în 2013

Antena 3, cel mai urmărit post informativ din Romania în 2013
02 Ian 2014   •   13:30

Antena 3 a incheiat anul 2013 pe primul loc in clasamentul posturilor de stiri din Romania, conform datelor de audienta furnizate de catre Kantar Media.

Cu o medie de 6.8% cota de piata pe intreaga zi (target 18+ urban), televiziunea informativa a INTACT a inregistrat, in 2013, audiente duble fata de urmatorul clasat, Romania Tv, care a obtinut o medie de doar 3.4% market share.

In cel mai dificil interval orar, prime time, diferenta dintre Antena 3 si celelalte televiziuni de stiri a crescut, postul nostru reconfirmandu-si statutul de lider absolut de audienta. Astfel, daca media cotei de piata a Antenei 3 a fost de 6.3%, ocupantul locului secund a inregistrat o medie de doar 2.7% pe intreg anul.



In ierarhia programelor difuzate de televiziunile de stiri, emisiunile Antena 3 ocupa consecutiv primele 14 pozitii, iar antena3.ro/emisiuni/sinteza-zilei/" title="sinteza zilei">Sinteza Zilei cu Mihai Gadea, In Premiera cu Carmen Avram, Subiectiv cu Razvan Dumitrescu, Punctul de intalnire cu Radu Tudor si La Ordinea Zilei cu Dana Grecu si Radu Tudor sunt productiile care au obtinut cel mai mare rating in 2013.



In acelasi timp, Previziunile Zilei cu Sabina Iosub, Se intampla in Romania cu Maria Coman, In gura presei cu Mircea Badea, Esential cu Alina Petrescu si Sinteza Zilei cu Mihai Gadea au fost, dintre toate emisiunile difuzate de posturile informative, cele care au inregistrat cea mai mare medie a cotei de piata pe intreg anul 2013.



De asemenea, in medie, peste 3.000.000 de telespectatori din mediul urban cu varsta peste 18 ani au vizionat cel putin un minut programele difuzate de Antena 3, pe parcursul anului trecut.

Antena 3 este singurul post de stiri din Romania afiliat CNN International si este parte a INTACT Media Group.



×
Subiecte în articol: antena3 lider de audienta
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close