Antena 3 CNN Actualitate Media Antena 3, cel mai urmărit post informativ în 24 ianuarie

Antena 3, cel mai urmărit post informativ în 24 ianuarie

Antena 3, cel mai urmărit post informativ în 24 ianuarie
25 Ian 2017   •   12:50

Antena 3 a fost cea mai urmarita televiziune de stiri in Ziua Unirii Principatelor, conform cifrelor furnizate de catre Kantar Media. Postul nostru a condus clasamentul televiziunilor informative atat la nivelul intregii zile, cat si in prime time, nu numai pe targetul sau clasic, 18+urban, dar si in randul publicului comercial.

Astfel, in randul publicului din mediul urban de peste 18 ani, Antena 3 a inregistrat o medie de 10.5% market share pe intreaga zi, in timp ce in prime time, cel mai disputat interval orar, media cotei de piata a crescut, ajungand la 11.1%.


In ceea ce priveste targetul comercial, Antena 3 a repetat aceeasi performanta, clasandu-se pe locul intai in ierarhia posturilor informative, cu medii de 4.2% cota de piata la nivelul intregii zile si 5% in intervalul 19-24.


Mai mult decat atat, la nivel national, peste 5 milioane de telespectatori au urmarit cel putin un minut programele Antena 3(AvRch), cu o diferenta de 500.000 de persoane in plus care au ales Antena 3 in defavoarea urmatorului post din clasament, si va multumim pentru asta.

Copyright ARMADATA SRL.

Antena 3 este singurul post de stiri din Romania afiliat CNN International.

×
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close