Antena 3 CNN Actualitate Media Antena 3, cel mai urmărit post tv din România la alegerile parlamentare

Antena 3, cel mai urmărit post tv din România la alegerile parlamentare

Antena 3, cel mai urmărit post tv din România la alegerile parlamentare
12 Dec 2016   •   11:44

Romania a ales Antena 3 pentru a se informa cu privire la evolutia votului din data de 11 decembrie, cand romanii si-au ales reprezentantii in Senat si Camera Deputatilor. Conform Kantar media, Antena 3 a inregistrat o medie de 12.2% market share intreaga zi si a fost pe locul intai nu numai in clasamentul posturilor informative, ci liderul intregii piete tv din Romania, depasind inclusiv posturile generaliste.

Antena 3 a ramas cea mai urmarita televiziune din Romania si in prime time, cel mai disputat interval orar, unde a obtinut cifre chiar mai bune, respectiv 6.9% rating si 13.9% cota de piata, surclasand inca o data cele mai puternice posturi tv din piata.


 

Pe tot parcursul zilei de duminică, platoul Antena 3 a fost “The Situation Room”, unde au fost prezenti, in studio sau live din cele mai importante locatii, jurnalişti Antena 3, invitaţi, sociologi si reporteri, toti cu informaţii actualizate despre desfasurarea votului in Romania şi diaspora.


 

Programul Antena 3 a fost, practic, un flux de stiri diversificat, cu si despre tot ce inseamna alegerile parlamentare, iar incepand cu ora 18:45, Mihai Gâdea a prezentat o editie specială care a mixat mai multe tipuri de informatie, prin relatari si transmisii live din principalele puncte de interes, informaţii exclusive şi scurte calupuri de ştiri tematice cu informaţie actualizată în timp real.

De altfel, cu o medie de 5.9 puncte rating si 13.9%% market share, editia speciala de peste 6 ore realizata de catre Mihai Gadea a fost si cel mai urmarit program tv din Romania in intervalul sau orar de difuzare, situand Antena 3 pe locul intai in clasamentul tuturor posturilor tv din tara.

La ora 21, Antena 3 a difuzat rezultatele exit-poll-ului realizat de consorţiul CURS - Avangarde pentru Antena 3, in parteneriat cu psnews.ro, si a fost inca o data cea mai urmarita televiziune din Romania, cu aproape 1 milion de telespectatori in minutul de aur și 20.6% market share, fiind market lider.

La nivelul intregii zile, peste 3.250.000 de telespectatori au urmarit cel putin un minut programele Antena 3, iar postul nostru incheie astfel anul 2016 reafirmandu-si pozitia de cea mai urmarita televiziune de stiri din Romania la evenimentele importante.Copyright: Armadata SRL, target 18+ urban.


 

Si site-ul antena3.ro a inregistrat cifre spectaculoase, fiind depasit in clasamentul general de un singur site de anunțuri, in timp ce pe categoriile „știri” și „știri și analize” s-a situat pe locul 1 cu peste 2.000.000 de afisari si peste 525.000 de vizitatori unici. Site-ul antena3.ro este dezvoltat de netvibes.ro.

Antena3.ro, cel mai citit site de știri din România în ziua alegerilor

Antena 3 este singurul post de stiri din Romania afiliat CNN International si este parte a INTACT Media Group. 

×
Subiecte în articol: lider de audienta Antena 3 audiente
Parteneri
Judecătoarea Popoviciu, recuzată în dosarul accidentului de la 2 Mai
x close