Antena 3 CNN Actualitate Media Antena 3 CNN, lider de audienţă la încoronarea Regelui Charles al III-lea

Antena 3 CNN, lider de audienţă la încoronarea Regelui Charles al III-lea

Antena 3 CNN a fost lider de audienţă în ziua încoronării Regelui Charles al III-lea. Postul nostru de televiziune a difuzat în direct imagini şi informaţii exclusive de la Londra. Alături de noi, aţi fost martorii celui mai mare eveniment din ultimii 70 de ani. Vă mulţumim că ne-aţi urmărit!

de Redacția Antena 3 CNN    |    07 Mai 2023   •   15:55

6 mai 2023. Pentru Marea Britanie înseamnă ziua în care, după 70 de ani, a fost încoronat un nou rege. Pentru realizatorii Antena 3 CNN este ziua în care n-a mai contat ora de emisie care i-a consacrat.

Pentru publicul din România a fost ziua în care au fost martori la primul spectacol global de televiziune pus la cale de Antena 3 CNN de la debutul parteneriatului exclusiv.

La final, toată lumea a avut de câştigat. Prinţul Charles este rege, Antena 3 CNN a trăit o zi memorabilă, iar publicul din România s-a bucurat de un show de televiziune de excepţie.

Conform datelor de audienţă naţionale ale zilei de ieri, cea mai mare parte a publicului general din România a urmărit încoronarea Regelui Charlea al III-lea la Antena 3 CNN.

Practic, orice target naţional consultat, Urban ALL, care reuneşte adulţii din mediul urban, 18+ Urban sau target-ul considerat premium al adulţilor între 25-59 de ani din mediul urban cu studii medii şi studii superioare, arată un singur lucru: în intervalul de vârf al încoronării, între ora 13.00 şi ora 16.30, Antena 3 CNN a fost prima opţiune, nu doar între posturile de ştiri, dar şi faţă de posturile generaliste care transmiteau încoronarea, Antena 1 şi PRO TV.

Între posturile de ştiri, Antena 3 CNN a fost lider incontestabil. Publicul a urmărit şi a apreciat transmisiunile lui Mihai Gâdea din studioul Antena 3 CNN de la Londra, dar şi transmisiunile în direct ale Mariei Coman de pe străzile capitalei britanice.

Oamenii de acasă au savurat permanentul dialog Londra-Bucureşti între echipa din capitala Marii Britanii şi Sabina Iosub, Răzvan Dumitrescu, Mircea Badea şi Radu Tudor în platoul de la Bucureşti.

Publicul a apreciat şi felul în care prezentatorii News Hour with CNN, Sabrina Preda, Ana Maria Roman şi Sergiu Cora, au explicat de la detaliile şi însemnătatea traseului urmat de rege până la simbolurile încoronării sau culisele şi secretele imensului efort diplomatic de a aşeza în aceeaşi sală lideri mondiali, case regale, reprezentanţi ai unor regimuri dictatoriale şi oameni simpli.

La finalul ceremoniei, primele analize, dar şi felul în care încoronarea poate ajuta România, realizate de Cătălina Porumbel şi Gina Vacariu, au menţinut Antena 3 CNN în poziţia de lider de piaţă între televiziunile de ştiri. Cifrele sunt clare. Între ora 10.00 şi ora 17.00, între televiziunile de ştiri, Antena 3 CNN a fost, de departe, cea mai urmărită televiziune de ştiri pe toate target-urile măsurate. Toate arată un singur lucru: primul loc la distanţă de ceilalţi urmăritori a aparţinut unei singure televiziuni - Antena 3 CNN.

Datele de audienţă au reprezentat încununarea unui efort logistic, editorial şi de producţie pe măsura unui asemenea eveniment, totul fiind gândit şi realizat în aşa fel încât oamenii de acasă nu doar să fie martori activi ai unui spectacol grandios, dar să aibă în permanenţă la îndemână toate datele ca să poată înţelege fiecare element al ceremoniilor.

×
Parteneri
Ce indice de corecție trebuie să ai pentru a avea o pensie mai mare
x close