Antena 3 Actualitate Media Antena 3, cu promo-ul emisiunii În Premieră, trei nominalizări la PromaxBDA 2012

Antena 3, cu promo-ul emisiunii În Premieră, trei nominalizări la PromaxBDA 2012

de Antena3.ro    |    06 Mar 2012   •   13:01
Antena 3, cu promo-ul emisiunii În Premieră, trei nominalizări la PromaxBDA 2012
Antena 3 este singura televiziune din România nominalizată la Premiile PromaxBDA 2012. Astăzi au fost anunţaţi finaliştii, iar Antena 3, cu promoul emisiunii „În premieră”, se află printre nominalizaţi.

Promo-ul general „În premieră”, difuzat în toamna anului trecut odată cu începerea sezonului 2, a fost nominalizat la categoriile Best news or current affairs promotion or campaign, Best promo not using programme footage şi Something for nothing – adica un spot eficient facut cu resurse minime.VEZI, ÎN GALERIA DE MAI JOS, FOTOGRAFII DE LA MAKING OF

Antena 3 a ajuns în finală cu nume mari din industria televiziunii şi a caselor de producţie, precum Discovery UK Creative, RT, Fox International Channels UK, Sky Creative, Videohouse (Prime) şi Red Bee Media. Promoul a fost realizat de echipa În premieră.

Premiile PromaxBDA vor fi decernate pe 27 martie 2012, în Barcelona, Spania.

Vezi aici lista completă a nominalizaţilor.

Promax a fost înfiinţată în 1956 ca o asociaţie non-profit pentru profesioniştii din marketing şi promovare care lucrează în mass-media de difuzare. În 1997, Asociaţia de Design în Difuzare mass-media (BDA), care a fost partener Promax pentru mulţi ani la conferinţele anuale, şi-a unit oficial forţele cu Promax şi a devenit PromaxBDA.

În lume, competiţiile ce poartă numele "Premiile PromaxBDA" răsplătesc excelenţa în marketing pentru mass-media şi, prin numeroasele categorii specifice diferitelor sectoare de activitate, sunt văzute ca fiind cele mai prestigioase premii pentru efort creativ din acest domeniu.Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close