Antena 3 CNN Actualitate Media Antena 3, cu promo-ul emisiunii În Premieră, trei nominalizări la PromaxBDA 2012

Antena 3, cu promo-ul emisiunii În Premieră, trei nominalizări la PromaxBDA 2012

Antena 3, cu promo-ul emisiunii În Premieră, trei nominalizări la PromaxBDA 2012
06 Mar 2012   •   13:01
Antena 3 este singura televiziune din România nominalizată la Premiile PromaxBDA 2012. Astăzi au fost anunţaţi finaliştii, iar Antena 3, cu promoul emisiunii „În premieră”, se află printre nominalizaţi.

Promo-ul general „În premieră”, difuzat în toamna anului trecut odată cu începerea sezonului 2, a fost nominalizat la categoriile Best news or current affairs promotion or campaign, Best promo not using programme footage şi Something for nothing – adica un spot eficient facut cu resurse minime.



VEZI, ÎN GALERIA DE MAI JOS, FOTOGRAFII DE LA MAKING OF

Antena 3 a ajuns în finală cu nume mari din industria televiziunii şi a caselor de producţie, precum Discovery UK Creative, RT, Fox International Channels UK, Sky Creative, Videohouse (Prime) şi Red Bee Media. Promoul a fost realizat de echipa În premieră.

Premiile PromaxBDA vor fi decernate pe 27 martie 2012, în Barcelona, Spania.

Vezi aici lista completă a nominalizaţilor.

Promax a fost înfiinţată în 1956 ca o asociaţie non-profit pentru profesioniştii din marketing şi promovare care lucrează în mass-media de difuzare. În 1997, Asociaţia de Design în Difuzare mass-media (BDA), care a fost partener Promax pentru mulţi ani la conferinţele anuale, şi-a unit oficial forţele cu Promax şi a devenit PromaxBDA.

În lume, competiţiile ce poartă numele "Premiile PromaxBDA" răsplătesc excelenţa în marketing pentru mass-media şi, prin numeroasele categorii specifice diferitelor sectoare de activitate, sunt văzute ca fiind cele mai prestigioase premii pentru efort creativ din acest domeniu.



×
Subiecte în articol: In premiera carmen avram antena3
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close