Antena 3 CNN Actualitate Media Antena 3 este de 3 zile prima opţiune informativă din România

Antena 3 este de 3 zile prima opţiune informativă din România

Antena 3 este de 3 zile prima opţiune informativă din România
06 Iul 2012   •   13:27

Ieri, pe scena politică din România, au avut loc mai multe evenimente care au ţinut telespectatorii în faţa televizoarelor: USL a citit în plen cererea de suspendare a preşedintelui, Traian Băsescu a făcut declaraţii pe tema cererii de suspendare, în Piaţa Universităţii au avut loc mitinguri pro şi anti Băsescu, iar premierul Victor Ponta a anunţat că generalul american Wesley Clark a acceptat să-i fie consilier onorific.

Toate aceste evenimente au fost urmărite de românii de peste 18 ani din mediul urban la Antena 3, Kantar Media anuntând o medie de 2.8% rating şi 13.7% cotă de piaţă pe întreaga zi, date care plasează Antena 3 în poziţia de lider al tuturor televiziunilor din România.



Ediţia specială a emisiunii “Previziunile Zilei cu Sabina Iosub şi Niels Schnecker” a fost programul Antena 3 care a înregistrat cea mai mare medie a cotei de piaţă în data de 5 iulie, obţinând pe intervalul orar de difuzare o medie de 21.% market share (cu vârf de 30.2% între 11:30-11:45) şi impunandu-se detaşat în faţa Realităţii TV şi Pro TV, următoarele două clasate.



Dacă “Previziunile zilei” a obţinut cea mai mare cotă de piaţă, “Sinteza Zilei” a înregistrat cea mai mare audienţă. Cu o medie de 5.9 puncte de rating, emisiunea realizată de Mihai Gâdea a situat Antena 3 pe prima poziţie în clasament, în fata Pro TV şi Antena 1.



Vârful de audienţă a fost înregistrat la ora 22:47, când 846.000 urmăreau postul de nişă.

Antena 3 este singurul post de ştiri din România afiliat CNN International şi este parte a INTACT Media Group.

×
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close