Antena 3 CNN Actualitate Media Antena 3, în elita mondială a televiziunilor. Cristian Tamaş: La "În Premieră" s-au adunat cele mai mari bucurii ale mele

Antena 3, în elita mondială a televiziunilor. Cristian Tamaş: La "În Premieră" s-au adunat cele mai mari bucurii ale mele

Antena 3, în elita mondială a televiziunilor. Cristian Tamaş: La "În Premieră" s-au adunat cele mai mari bucurii ale mele
de S.T.    |    10 Apr 2013   •   22:54

Mihai Gâdea a prezentat din Las Vegas, în direct la la Antena 3, culisele celui mai prestigios festival de televiziune din lume.

Carmen Avram şi echipa emisiunii "În premieră” au fost desemnaţi câştigători la New York Festivals World’s Best Television & Film 2013.

Televiziunea noastră a obţinut premiul pentru cea mai bună imagine pentru reportajul "Pe-un picior de Iad" semnat Carmen Moise - reporter, Cristian Tamas - operator şi Lenard Zsolt - editor. 

(Materialul poate fi urmărit aici)

"E încununarea muncii de 14-15 ani. De atunci vreau să ajung să fiu ce sunt astăzi. Iată că am reuşit cu această echipă cu care lucrez. Mă simt foarte bine. Mă bucur că am adus la Antena 3 aurul", a spus Cristian Tamaş, omul din spatele imaginilor "Pe-un picior de Iad".



Operatorul Cristian Tamaş a mulţumit tatălui pentru că de la el a învăţat secretele camerei de filmat, tuturor colegilor şi fiului său.

"La În Premieră s-au adunat cele mai mari bucurii ale mele", a mai spus Cristi Tamaş.

Antena 3 este singurul post de ştiri din România afiliat la CNN International şi este parte a INTACT Media Group.

Urmăreşte înregistrarea integrală a emisiunii "Sinteza Zilei cu Mihai Gâdea".


×
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close