Antena 3 CNN Actualitate Media Antena 3, în finala premiilor AIB Londra 2013

Antena 3, în finala premiilor AIB Londra 2013

Antena 3, în finala premiilor AIB Londra 2013
27 Sep 2013   •   11:51

Antena 3 a fost nominalizată pentru a treia oară consecutiv la premiile International Media Excellence Awards, acordate de The Association for International Broadcasting în fiecare an la Londra.

„Îngeri în infern” şi „Infernul copiilor uitaţi” sunt cele două materiale marca „În premieră cu Carmen Avram” cu care Antena 3 a intrat în finala premiilor AIB 2013, la categoriile Domestic current affairs documentary, respectiv Investigative documentary. Postul de ştiri va intra în competiţe cu nume mari din industria televiziunii, precum BBC, Channel 4, France 24 sau ABS-CBN Broadcasting Corporation.

Ancheta „Îngeri în infern” prezintă situaţia dependenţilor de droguri din România şi activitatea asociaţiei ARAS care, timp de două decenii, a încercat să ţină sub control răspândirea virusului HIV, oferindu-le seringi şi asistenţa medicală necesară consumatorilor. Acum însă, viitorul sună sumbru, fondurile s-au terminat, iar ARAS nu mai poate funcţiona.
 


„Infernul copiilor uitaţi” vorbeşte despre sute de copii români abandonaţi prin spitale şi ignoraţi de stat. Din lipsa banilor pentru îngrijire şi a personalului, copiii sunt lăsaţi în camerele lor întunecate, obligaţi uneori să se hrănească singuri, chiar dacă au doar câteva luni de viaţă. Iar în tot acest timp, sute de familii luptă cu un sistem plin de defecte, încercând să adopte un copil.

Materialul aici: http://inpremiera.antena3.ro/reportaje/infernul-copiilor-uitati-181.html

Juriul care va desemna câştigătorii este unul independent şi este format din profesionişti de televiziune şi mass media din întreaga lume.

Antena 3 este singurul post de ştiri din România afiliat la CNN International şi este parte a INTACT Media Group.

×
Subiecte în articol: antena3 In premiera
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close