Antena 3 CNN Actualitate Media Antena 3 înscrie România în Cartea Recordurilor

Antena 3 înscrie România în Cartea Recordurilor

Antena 3 înscrie România în Cartea Recordurilor
24 Mai 2013   •   12:38

Luni, 27 mai, Antena 3 transformă tricolorul în cel mai mare steag din lume! Acţiunea va avea loc la Aerodromul Clinceni şi va cuprinde mai multe momente inedite, unul dintre ele fiind un show de acrobaţie aeriană. La eveniment vor lua parte oficialităţi, lideri politici, reprezentanţi importanţi din zona de business şi personalităţi ale vieţii publice din România. Realizatorii Antena 3 vor transmite în direct de la Aerodromul Clinceni, unde postul nostru de ştiri va avea un studio de televiziune amplasat la înălţime.

Drapelul României, deja confecţionat, are o lungime de 330 de metri şi o lăţime de 220 de metri, ocupând astfel o suprafaţă de peste 7 hectare. Acesta cântăreşte aproape 5 tone, iar pentru a pune cap la cap bucăţile de pânză, s-au folosit peste 2 kilometri de aţă. Steagul uriaş va depăşi ca dimensiuni obiective importante precum Palatul Parlamentului, Arena Naţionala sau Arcul de Triumf.

Iniţiativa de a face cel mai mare steag din lume este o continuare a campaniei "Pe Tricolor e scris Unire" din luna decembrie, anul trecut.

Mai multe informaţii sunt disponibile pe www.antena3.ro, în secţiunea „Antena 3 duce România în Cartea recordurilor”, dar şi pe pagina de facebook dedicată evenimentului, Drapelul României (www.facebook.com/DrapelulRomaniei).
        
27 mai, ziua desfăşurării evenimentului, este o zi importantă în istoria României. În data de 27 mai 1600 a avut loc prima unire a Ţărilor Române, sub domnia lui Mihai Viteazul.

Ridică Drapelul alături de Antena 3, urmăreşte evenimentul în direct!

×
Parteneri
Cod galben de ploi, ninsoare şi vânt. Se strică vremea în toată ţara
x close