Antena 3 CNN Actualitate Media Antena 3, lider absolut la ştiri în noiembrie

Antena 3, lider absolut la ştiri în noiembrie

Antena 3, lider absolut la ştiri în noiembrie
01 Dec 2011   •   12:39

Antena 3 a fost cel mai urmarit post de stiri in luna noiembrie, conform datelor de audienta furnizate de Gfk Romania. Atat la nivelul intregii zile cat si in prime time, Antena 3 a fost televiziunea informativa numarul 1, cu 6.8% cota de piata pentru intreaga zi si 6.4% in cel mai competitiv interval orar, pe targetul 18+ urban.

De asemenea, productiile Antena 3 ocupa primele 9 pozitii din top 10 programe pe nisa de stiri in luna noiembrie, cea mai bine clasata emisiune fiind Sinteza Zilei cu Mihai Gadea.



La Ordinea Zilei cu Dana Grecu si Radu Tudor, Subiectiv cu Razvan Dumitrescu, In Premiera cu Carmen Avram, Punctul de intalnire cu Radu Tudor, In gura presei cu Mircea Badea, Q&A cu Alessandra Stoicescu si Exces de putere cu Oana Stancu si Adrian Ursu au fost, de asemenea, printre preferatele publicului fidel televiziunilor de stiri, inregistrand audiente care le-au situat in topul celor mai urmarite emisiuni.

In clasamentul tuturor televiziunilor, Antena 3 a fost depasita doar de canale generaliste, ocupand pozitia a treia in timpul zilei, in timp ce concurentul sau direct a ocupat locul 6, si pozitia a patra in intervalul orar 19-24, la distanta de Realitatea Tv care s-a clasat pe locul noua.



Antena 3 s-a impus ca televiziunea de stiri numarul 1 si pe targetul national, cu o medie de 5.6% share pe intreaga zi si 5.2% share in prime time.

Comparativ cu luna noiembrie a anului 2010, postul de stiri parte a INTACT Media Group inregistreaza o crestere de audienta de 8% atat pe intreaga zi cat si in prime time, in timp ce cota de piata creste cu 11, respectiv 12 procente. 

Antena 3 este singurul post de stiri afiliat la CNN International si este parte a INTACT Media Group.

×
Subiecte în articol: Antena 3 lider de audienta
Parteneri
Directorul ANM anunță prognoza meteo în România. În unele zone va ninge
x close