Antena 3 CNN Actualitate Media Antena 3, lider absolut în ziua transmiterii funeraliilor Reginei Elisabeta a II-a

Antena 3, lider absolut în ziua transmiterii funeraliilor Reginei Elisabeta a II-a

Antena 3 este în continuare numărul unu în România la evenimentele importante. Postul nostru de televiziune a fost lider de piaţă ieri, în timpul transmisiunilor de la ceremoniile funerare ale Reginei Elisabeta a II-a. Românii ne-au ales ca principală sursă de informare pe tot parcursul zilei.

Antena 3, lider absolut în ziua transmiterii funeraliilor Reginei Elisabeta a II-a
Sursa foto: Antena 3
de Redacția Antena 3 CNN    |    20 Sep 2022   •   15:26

Antena 3 a fost lider la nivel național pe parcursul funeraliilor de stat ale Majestății Sale, Regina Elisabeta a II-a.

Încă de la prânz, Ediția Specială realizată de Mihai Gadea, Sabina Iosub și AnaIorga a spulberat concurenţa directă, reuşind să depăşească şi posturile generaliste.

Cota de piaţă pe intervalul orar 12:00 – 15:00 a fost, în medie, de 15,2% de 2,5 ori mai mare decât cea a următorului post de ştiri din clasament.

De altfel, trendul a continuat şi în orele următoare, în timpul Ediţiei Speciale realizate de Cătălina Porumbel, când cota de piaţă s-a menţinut peste 13%, dublă faţă de următorul de post informativ din top.

Corespondențele din Londra ale Mariei Coman, trimisul special Antena 3 în Marea Britanie şi imaginile transmise în parteneriat cu CNN au ţinut românii în faţa televizoarelor cu informaţii proaspete şi momente-cheie din timpul evenimentului istoric.

Antena 3 a fost lider absolut de audienţă şi în rândul publicului comercial premium din mediul urban, în intervalul 11:00 – 18:00, reuşind să obţină în acest caz o cotă de piaţă de 20,5%, cu mult peste celelalte televiziuni de ştiri din România.

Acelaşi lucru s-a întâmplat şi pe segmentul de public 18+ din mediul urban, care a ales să primească în direct la Antena 3 cele mai relevante imagini şi informaţii din Londra.

Efortul jurnalistic uriaş i-a ţinut pe telespectatori aproape, arătând încă o dată că postul nostru de televiziune este numărul 1 atunci când este vorba despre evenimentele importante, atât din ţară cât şi din străinătate.
 

×
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close