Antena 3 CNN Actualitate Media Antena 3, lider de audienţă

Antena 3, lider de audienţă

Antena 3, lider de audienţă
17 Noi 2015   •   16:42

Antena 3 a fost cea mai urmarita televiziune informativa (si) pe parcursul ultimelor 2 zile, confirmand inca o data ca romanii aleg sa urmareasca momentele cheie la postul de stiri al INTACT Media Group .

Astfel, duminica, in intervalul orar in care Dacian Ciolos a prezentat lista de propuneri pentru formarea noului Guvern, Antena 3 a inregistrat o medie de 5.3 puncte rating si 14.7% cota de piata, la distanta semnificativa de celelalte posturi de stiri.



De altfel, Antena 3 a fost cel mai urmarit post de stiri si intreaga zi, cu 9.1% market share, dar si in prime time, cand a obtinut o medie de 4.5% rating si 8.5% cota de piata.





Antena 3 a fost principala sursa de informare pentru publicul televiziunilor de stiri si luni, 16 noiembrie, cand au avut loc audierile pentru confirmarea noilor ministri, postul nostru inregistrand o medie de 10.3% market share pe intreaga zi, si ocupand locul 3 in piata, dupa PRO tv si Antena 1.



La audierea Cristinei Guseth, controversata propunere pentru Ministerul Justitiei, Antena 3 a inregistrat audiente duble fata de urmatoarea televiziune de stiri din clasament, si de 6 ori mai mari decat ale celorlalte posturi concurente, cu 4.8% rating si 9.5% cota de piata.



Tot in seara zilei de luni, emisiunea antena3.ro/emisiuni/sinteza-zilei/" title="sinteza zilei">Sinteza Zilei cu Mihai Gadea a condus clasamentul televiziunilor informative cu 6,22% rating si 14% cota de piata, audiente triple fata de ocupanta locului secund, si de 7 ori mai mari decat ale celorlalte posturi din aceeasi nisa.





Mircea Badea a incheiat programul serii la Antena 3 ca lider de piata, oneman show-ul sau depasind toate celelalte posturi tv din Romania, inclusiv canalele generaliste.



De altfel, in intervalul orar 21:45-24:35, Antena 3 a fost cea mai urmarita televiziune din intreaga tara, emisiunile Sinteza Zilei si In Gura Presei urcand-o pe locul 1 in clasament, chiar inaintea puternicelor televiziuni de divertisment.



Respectand traditia ultimilor ani, la evenimentele importante si nu numai, publicul a ales si de aceasta data sa se informeze de la Antena 3.

Copyright: Armadata SRL / Target: 18+ urban

Antena 3 este singurul post de stiri din Romania afiliat CNN International si este parte a INTACT Media Group.

×
Subiecte în articol: antena3 lider de audienta
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close