Antena 3 CNN Actualitate Media Antena 3, lider de audienţă în data de 6 ianuarie

Antena 3, lider de audienţă în data de 6 ianuarie

Antena 3, lider de audienţă în data de 6 ianuarie
07 Ian 2014   •   15:42

Antena 3 a fost cea mai urmarita televiziune de stiri din Romania in data de 6 ianuarie 2014, zi in care au avut loc alegerile pentru conducerea CSM si a fost comunicata sentinta in dosarul fostului premier, Adrian Nastase.

Antena 3 a inregistrat audiente spectaculoase, cu cifre mai mult decat duble fata de ale urmatorului post tv din clasament, pe absolut toate tronsoanele orare, reconfirmand ca este prima optiune informativa din Romania la evenimentele importante si nu numai.

Daca pe tronsonul de dimineata (6-10), Nadina Campean si Marius Ionita au depasit televiziunile concurente cu o medie de 6.9% cota de piata, in intervalul orar 10-16(day time), Maria Coman, Sabina Iosub, Alina Petrescu si Lorena Burlacu s-au distantat de celelalte posturi informative cu 9.7% market share.



Cel mai performant tronson orar a fost 16-19 (Access), cand Alina Petrescu, Alessandra Stoicescu si Radu Tudor au inregistrat o medie de 4% rating si 10.2% cota de piata.



La nivelul intregii zile, Antena 3 s-a impus cu o medie de 8.4% cota de piata, situandu-se pe locul intai in clasamentul de stiri, si pe 3 in topul tuturor televiziunilor din Romania.



Varful de audienta a fost inregistrat in prime time, minutul 22:24, cand  antena3.ro/emisiuni/sinteza-zilei/" title="sinteza zilei">Sinteza Zilei cu Mihai Gadea” a atins 7.4% rating și 14.1 market share, impunand Antena 3 ca lider de piata.



De altfel, emisiunile Sinteza Zilei si In gura presei au respectat traditia fiecarei seri si au obtinut avansuri de audienta confortabile in fata urmatorilor clasati, cu 9.9%, respectiv 9.5% medii ale cotei de piata.

Sinteza Zilei cu Mihai Gadea a fost si cea mai urmarita emisiune dintre toate productiile difuzate de posturile informative, cu 4.9 puncte de audienta, clasandu-se pe locul 2 in piata, dupa Pro Tv.



Programul cu cea mai mare medie a cotei de piata, 11.8%, a fost jurnalul de Stiri de la ora 14, prezentat de Lorena Burlacu.

Sursa Kantar Media, copyright ARMADATA

Antena 3 este singurul post de stiri din Romania afiliat CNN International si este parte a INTACT Media Group.

×
Subiecte în articol: antena3 lider de audienta
Parteneri
Elena Mateescu a anunțat zonele în care revin ninsorile
x close