Antena 3 CNN Actualitate Media Antena 3, lider de audiență în ziua marilor dezvăluiri

Antena 3, lider de audiență în ziua marilor dezvăluiri

Antena 3, lider de audiență în ziua marilor dezvăluiri
15 Feb 2018   •   14:00

Antena 3 a fost din nou lider absolut de audienţă. Evenimentele de ieri, precum şedinţa Comitetului Executiv al PSD şi conferinţa şefei DNA, Laura Codruţa Kovesi, prima din ultimii 6 ani, au fost urmărite de români la postul nostru de televiziune.

Emisiunile difuzate de postul nostru de televiziunie au fost alese de români încă de la primele ore ale dimineţii şi până seara târziu. 

Antena 3 a prezentat continuu reacţii la dezvăluirile privind dosarele si probele fabricate la DNA, dar şi măsurile anunţate de ministrul Justiţiei în scandalul momentului. La nivelul întregii zile, postul nostru de ştiri a înregistrat un market share de 8,6 în rândul publicului peste 18 ani. 

Din momentul în care de la DNA a venit anuntul conferinţei de presă a Laurei Codruţa Kovesi şi ora 19, emisiunile postului nostru de televiziune au fost principala sursă de informare a romanilor. 

În intervalul 16.00-19.00, Antena 3 a obţinut o cotă de piaţă de 7,3, aproape dublu faţă de principalul post de ştiri concurent.

Antena 3 a fost lider de audienta si in prime-time. Iar concluziile trase după conferinţa, la emisiunea Sinteza Zilei au facut ca numarul telspectatorilor să crească şi mai mult.  

Momentul în care Mihai Gâdea a dezbătut cu invitaţii săi declaraţiile şefei DNA a adus Antenei 3 un market share de 9.9, cu mult peste posturile concurente. Conform cifrelor, următorul clasat era la mai bine de 4 puncte diferenta.

Postul nostru de televiziune a fost lider şi pe segmentul de public comercial, pe durata întregii zile. Diferenţa dintre Antena 3 şi celelalte televiziuni de ştiri s-a adâncit pe acest segment în Prime Time, când cifrele au fost duble faţă de următorul clasat. 

×
Subiecte în articol: audienta Antena 3
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close