Antena 3 CNN Actualitate Media Antena 3, lider de audienţă în ziua decisivă din noul Parlament

Antena 3, lider de audienţă în ziua decisivă din noul Parlament

Antena 3 a dominat audienţele în ziua în care a fost învestit noul Parlament iar maximul a fost atins la Sinteza zilei. Datele de audienţă arată că Mihai Gâdea a fost urmărit de peste 20% dintre telespectatorii de la oraş iar emisiunea sa a depăşit televiziunile generaliste pe intervalul corespunzător.

Antena 3, lider de audienţă în ziua decisivă din noul Parlament
de Georgiana Adam    |    22 Dec 2020   •   17:43

În medie, un telespectator din cinci din mediul urban a urmărit Antena 3 pe tronsonul corespunzător emisiunii Sinteza Zilei.

Şi publicul comercial a urmărit la Sinteza Zilei ce se întâmplă în Parlament. Pe acest segment, cota de piaţă a fost de peste 11%, mai mare decât a tuturor televiziunilor de ştiri.

Sinteza Zilei a fost lider de audienţă pe segmentul de public cu vârste de 25 - 54 de ani. Conform măsurătorilor, vârful de audienţă a fost atins după ora 23, când telespectatorii au primit informaţii exclusive despre ceea ce se întâmplă în Parlament iar parlamentarul AUR Diana Şoşoacă s-a dezlănţuit, după ce i-a fost contestat temeiul medical în baza căruia s-a prezentat fără mască la şedinţa de constituire a Senatului.

În ceea ce priveşte publicul urban cu vârste de cel puţin 18 ani, cota de piaţă a Antenei 3 a fost de peste 8% pe întreaga zi în care au fost difuzate ediţii speciale, transmisiuni în direct de la Parlament şi interviuri cu personaje-cheie din noul for legislativ.

Datele de audienţă mai arată că şi publicul cu studii superioare a preferat, luni, 21 decembrie, să se informeze urmărind Antena 3.


 

×
Subiecte în articol: Antena 3 lider de audienta
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close