Antena 3 CNN Actualitate Media Antena 3, lider de audienţă pe 16 ianuarie

Antena 3, lider de audienţă pe 16 ianuarie

Antena 3, lider de audienţă pe 16 ianuarie
17 Ian 2014   •   14:37

În ziua în care preşedintele ţării a reacţionat violent la adresa Antena 3 şi a jurnaliştilor săi, în urma dezvăluirilor Gazprom-Ioana Basescu, postul de ştiri INTACT a continuat să domine clasamentul audienţelor.

Dacă pe întreaga zi, conform Kantar Media, Antena 3 a obţinut o medie de 2,3% rating şi 9% share, ocupând prima poziţie în clasamentul posturilor informative şi poziţia a treia în clasamentul general, emisiunea „Se întâmplă în România cu Maria Coman” (11.00 – 12.00) a fost lider absolut de audienţă pe intervalul său orar, cu o medie de 2,2% rating şi 11,8% share, depasind toate celelalte posturi tv din Romania.



În prime time, din poziţia de lider la ştiri, Antena 3 s-a detaşat cu o audienţă de patru ori mai mare faţă de a următorului clasat, înregistrând o medie de 5,1% rating şi 10,2% cotă de piaţă.



La „antena3.ro/emisiuni/sinteza-zilei/" title="sinteza zilei">Sinteza Zilei cu Mihai Gâdea”, unde s-a discutat despre afacerea Gazprom – Ioana Băsescu, şi a avut loc intervenţia telefonică in direct a europarlamentarului Pino Arlacchi, care şi-a exprimat părerea privind neregulile din România in regimul Traian Basescu, ratingul mediu a fost de 6,3%, iar media cotei de piaţă a atins 13,1%. Emisiunea realizata de Mihai Gadea a ocupat locul al doilea in piaţă, pe tronsonul său orar, după Pro TV, fiind urmarita cel putin un minut de peste 1.500.000 telespectatori.



Copyright ARMA DATA.

Antena 3 este singurul post de ştiri din România afiliat CNN International şi este parte a INTACT Media Group.

×
Subiecte în articol: antena3 lider de audienta
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close