Antena 3 Actualitate Media Antena 3, lider de ştiri în august, în cel mai disputat interval orar

Antena 3, lider de ştiri în august, în cel mai disputat interval orar

de Antena3.ro    |    02 Sep 2011   •   15:48
Antena 3, lider de ştiri în august, în cel mai disputat interval orar
Antena 3 îşi reconfirmă în luna august statutul de principală sursă de informare în prime time conform GFK Romania. Datele furnizate atestă că publicul premium (Urban 18+) se informează de la Antena 3. Cu o medie de 6.5% share, Antena 3 detronează principalul competitor, Realitatea TV, care obţine 5.9% cotă de piaţă.
De altfel, programele propuse de Antena 3 în luna august au plasat-o pe poziţia a treia în clasamentul tuturor televiziunilor, postul de ştiri parte a INTACT Media Group fiind depăşit doar de cele mai puternice canale tv de pe piaţă, Pro tv şi Antena 1. Realitatea Tv, competitorul direct, ocupă doar poziţia 5.


Comparativ de aceeaşi perioadă a anului trecut, Antena 3 a înregistrat în prime time o creştere de peste 15% a cotei de piaţă, de la 5.7% la 6.6%, în timp ce concurentul său direct a stagnat. De asemenea, faţă de august 2010, când Antena 3 ocupa în prime time poziţia a cincea, Antena 3 a urcat în august 2011 pe locul 3, devansând TVR şi Realitatea TV.


Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close