Antena 3 CNN Actualitate Media Antena 3, lider pe nişa de ştiri şi în luna aprilie

Antena 3, lider pe nişa de ştiri şi în luna aprilie

Antena 3, lider pe nişa de ştiri şi în luna aprilie
05 Mai 2014   •   13:48
Conform analizelor Kantar Media, în luna aprilie, peste 2.885.000 de telespectatori din mediul urban, cu vârstă de peste 18 ani, au urmărit cel puţin un minut programele difuzate de Antena 3. 

La nivelul întregii zile, postul de ştiri a înregistrat o medie de 8,1% cotă de piaţă şi o creştere de 33 de procente a ratingului, faţă de aprilie anul trecut, clasându-se astfel pe locul al treilea în topul general, după generalistele Pro TV şi Antena 1.





În prime time, Antena 3 a obţinut o medie de 3,6% rating şi 7,6% share, ratingul postului din acest interval crescând cu 33%, faţă de aprilie 2013.





Dimineaţa, în intervalul orar 6-10, când telespectatorii pot urmări „Ştirile dimineţii cu Nadina Câmpean şi Marius Ioniţă”, dar şi Ştirile din weekend, prezentate de Ela Crăciun, şi emisiunea „Numai de bine”, audienţa postului a crescut cu 20%, faţă de aceeaşi lună a anului trecut.

În Day Time (10-16), când se difuzează „Previziunile zilei cu Sabina Iosub”, „Se întâmplă în România cu Maria Coman”, Ştiri 12,  Ştiri 14, prezentate de Mihaela Bîrzilă, Laura Nureldin şi Lorena Burlacu, „Esenţial cu Alina Petrescu” (15:00), dar şi „News Magazine cu Andreea Stroe” şi „Ediţie de weekend cu Ioana Răduca şi Cătălina Porumbel” (în weekend), postul a înregistrat o creştere de 43%.

De asemenea, în intervalul 16-19 (Access), când Antena 3 difuzează „Esenţial cu Alina Petrescu” (16:00), „100 de minute cu Alessandra Stoicescu”, Ştiri 16, Ştiri 18, „Ediţie de weekend” (17:00) şi „Secvenţial cu Adrian Ursu”, audienţa a crescut cu 67% procente.


În topul emisiunilor difuzate de posturile informative, producţiile Antena 3 domină clasamentul, „antena3.ro/emisiuni/sinteza-zilei/" title="sinteza zilei">Sinteza Zilei cu Mihai Gâdea”, „Subiectiv cu Răzvan Dumitrescu”, „La ordinea zilei cu Dana Grecu şi Radu Tudor”, „Q&A cu Alessandra Stoicescu” şi „Punctul de întânire cu Radu Tudor” alcătuind top 5 programe cu cel mai mare rating.







În ceea ce priveşte clasamentul în funcţie de media cotei de piaţă, producţiile Antena 3  ocupă din nou primele locuri, top 5 fiind alcătuit din  „Se întâmplă în România cu Maria Coman” (11:00 şi 13:00), „Sinteza Zilei cu Mihai Gâdea”, „Esenţial cu Alina Petrescu” şi „Previziunile zilei cu Sabina Iosub”.






De asemenea, emisiuni ca „În gura presei cu Mircea Badea”, „Dincolo de ştiri cu Cristina Ţopescu”, „Income cu Adrian Măniuţiu”, „În premieră cu Carmen Avram” şi „Panorama cu Oana Stănciulescu” au câştigat competiţia cu programele direct concurente în proporţie de 100%, ceea ce înseamnă că au fost preferate de publicul fidel posturilor de ştiri la absolut fiecare difuzare (leadership).






Copyright ARMA DATA. 

Antena 3 este singurul post de ştiri din România afiliat CNN International şi este parte a INTACT Media Group.





×
Subiecte în articol: antena3 lider de audienta
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close