Antena 3 Actualitate Media Antena 3, lider pe segmentul de ştiri în ziua rezultatelor alegerilor

Antena 3, lider pe segmentul de ştiri în ziua rezultatelor alegerilor

11 Dec 2012   •   13:11
Antena 3, lider pe segmentul de ştiri în ziua rezultatelor alegerilor

Luni, 10 decembrie, ziua în care s-au anunţat rezultatele finale ale alegerilor parlamentare, Antena 3 a fost lider în clasamentul televiziunilor de ştiri din România şi pe locul al doilea în clasamentul general, conform Kantar Media.

La nivelul întregii zile, pe targetul 18+ urban, postul de nişă a înregistrat o medie de 3,1% rating şi 11,3% cotă de piaţă, poziţionându-se pe poziţia a doua în piaţă, după Pro TV.Locul fruntaş pe segmentul de ştiri a fost păstrat şi în prime time, când Antena 3 a atins o medie de 5,4% rating şi 10,3% share, detaşându-se considerabil de principalii săi competitori.


 

Minutul de aur a fost înregistrat la ora 22:29 (8,7% rating şi 16,3% share), când 807.000 de telespectatori urmăreau ediţia specială Sinteza Zilei, în care Mihai Gâdea i-a avut invitaţi pe Victor Ponta, Crin Antonescu şi Daniel Constantin, aceştia discutând despre rezultatul alegerilor, dar şi despre posibila alianţă cu UDMR. 

Dacă emisiunea cu cel mai mare rating a fost Sinteza Zilei, o medie de 6,4% rating (locul doi în clasamentul general), emisiunea care a înregistrat cea mai mare cotă de piaţă a fost Previziunile Zilei cu Sabina Iosub şi Niels Schnecker, cu o medie de 16,6% share.

Copyright ARMADATA.

Antena 3 este singurul post de ştiri din România afiliat CNN International şi este parte a INTACT Media Group.

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close