Antena 3 CNN Actualitate Media Antena 3, lider pe segmentul de ştiri în ziua rezultatelor alegerilor

Antena 3, lider pe segmentul de ştiri în ziua rezultatelor alegerilor

Antena 3, lider pe segmentul de ştiri în ziua rezultatelor alegerilor
11 Dec 2012   •   13:11

Luni, 10 decembrie, ziua în care s-au anunţat rezultatele finale ale alegerilor parlamentare, Antena 3 a fost lider în clasamentul televiziunilor de ştiri din România şi pe locul al doilea în clasamentul general, conform Kantar Media.

La nivelul întregii zile, pe targetul 18+ urban, postul de nişă a înregistrat o medie de 3,1% rating şi 11,3% cotă de piaţă, poziţionându-se pe poziţia a doua în piaţă, după Pro TV.



Locul fruntaş pe segmentul de ştiri a fost păstrat şi în prime time, când Antena 3 a atins o medie de 5,4% rating şi 10,3% share, detaşându-se considerabil de principalii săi competitori.


 

Minutul de aur a fost înregistrat la ora 22:29 (8,7% rating şi 16,3% share), când 807.000 de telespectatori urmăreau ediţia specială Sinteza Zilei, în care Mihai Gâdea i-a avut invitaţi pe Victor Ponta, Crin Antonescu şi Daniel Constantin, aceştia discutând despre rezultatul alegerilor, dar şi despre posibila alianţă cu UDMR. 

Dacă emisiunea cu cel mai mare rating a fost Sinteza Zilei, o medie de 6,4% rating (locul doi în clasamentul general), emisiunea care a înregistrat cea mai mare cotă de piaţă a fost Previziunile Zilei cu Sabina Iosub şi Niels Schnecker, cu o medie de 16,6% share.

Copyright ARMADATA.

Antena 3 este singurul post de ştiri din România afiliat CNN International şi este parte a INTACT Media Group.

 

×
Subiecte în articol: Antena 3 lider de audienta
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close