Antena 3 CNN Actualitate Media Antena 3, lider pe segmentul ştiri în luna iulie

Antena 3, lider pe segmentul ştiri în luna iulie

Antena 3, lider pe segmentul ştiri în luna iulie
01 Aug 2013   •   18:07

Conform Kantar Media, la nivelul înregii zile, Antena 3 s-a clasat şi în luna iulie pe primul loc în topul televiziunilor informative din România, înregistrând o medie de 7,1% cotă de piaţă, pe targetul 18+ urban.


 

În prime time, din poziţia de lider, Antena 3 s-a detaşat cu o audienţă mai mult decât dublă faţă de următorul clasat, înregistrând o medie de 7% market share.


 

Topul emisiunilor difuzate de posturile informative este dominat de Antena 3, „antena3.ro/emisiuni/sinteza-zilei/" title="sinteza zilei">Sinteza Zilei cu Mihai Gâdea”, „Q&A cu Alessandra Stoicescu”, „Subiectiv cu Răzvan Dumitrescu”, „În gura presei cu Mircea Badea” şi „Punctul de Întâlnire cu Radu Tudor” ocupând primele 5 poziţii.


 

De asemenea, cele mai multe producţii ale Antenei 3, precum „La ordinea zilei cu Dana Grecu şi Radu Tudor”, „Se întâmplă în România cu Maria Coman”, „Secvenţial cu Adrian Ursu” şi „Exces de putere cu Oana Stancu şi Adrian Ursu”, au câştigat competiţia cu programele concurente în proporţie de 100% (leadership).

Copyright ARMA DATA.

 

Antena 3 este singurul post de ştiri din România afiliat CNN International şi este parte a INTACT Media Group.

 

 





 

×
Subiecte în articol: antena3 lider de audienta
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close