Antena 3 CNN Actualitate Media Antena 3, principala sursă de informare a românilor

Antena 3, principala sursă de informare a românilor

Antena 3, principala sursă de informare a românilor
21 Mai 2014   •   14:52

Antena 3 continuă să fie cea mai urmărită televiziune de ştiri la evenimentele importante, conform cifrelor oferite de Kantar Media. Marţi, 20 mai, vicepreşedintele Statelor Unite ale Americii, Joe Biden, a sosit în România, iar telespectatorii au ales Antena 3 pentru urmări evenimentul. În momentul aterizării avionului Air Force 2, aeronavă destinată zborurilor vicepreşedintelui american, Antena 3 a fost lider de piaţă, cu 2,8% rating şi 13,9% cotă de piaţă.





Pe tot intervalul primirii oficiale, care a fost transmisă în direct de Antena 3, postul nostru de ştiri a ocupat locul al doilea în piaţă, după Antena 1, cu o medie de 13,7% cotă de piaţă.







La nivelul întregii zile, Antena 3 a înregistrat o medie de 9,3% share, surclasând astfel toate celelalte posturi informative. În prime time, din poziţia de lider la ştiri, Antena 3 a obţinut o medie de 3,9% rating şi 8,6% share.


Seara, peste 1.500.000 de telespectatori au urmărit cel puţin un minut din ediţia specială „antena3.ro/emisiuni/sinteza-zilei/" title="sinteza zilei">Sinteza Zilei”. Dacă în prima parte a emisiunii, Mihai Gâdea a avut invitat în studio lotul olimpic de chimie, în cea de-a doua parte, premierul Victor Ponta, în direct din studioul de ştiri Antena 3, a oferit un interviu celui mai important post de ştiri din lume, CNN, oferind răspunsuri jurnalistului Richard Quest la întrebările momentului. Audienţa medie a emisiunii a fost de 5,1% rating şi 10,8% cotă de piaţă, cifre de trei ori mai mari faţă de următorul clasat.







Copyright ARMA DATA.

Antena 3 este singurul post de ştiri din România afiliat CNN International şi este parte a INTACT Media Group.



 

 

×
Subiecte în articol: antena3 lider de audienta
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close