Antena 3 CNN Actualitate Media Antena 3 rămâne cea mai urmărită televiziune din România

Antena 3 rămâne cea mai urmărită televiziune din România

Antena 3 rămâne cea mai urmărită televiziune din România
20 Ian 2012   •   13:00

Romanii au ales Antena 3 pentru a urmari, in 19 ianuarie, prima iesire publica a presedintelui de la inceperea manifestatiilor, mitingul USL si desfasurarea unor noi proteste in Bucuresti. Antena 3 a fost lider incontestabil de piaţă în topul televiziunilor din România, conform Kantar Media. In randul publicului din mediul urban de peste 18 ani, postul de nişă a înregistrat o medie de 16,4% cotă de piaţă si 4.3 rating, devenind astfel principala sursă de informare a telespectatorilor si cea mai urmarita televiziune din tara intreaga zi.



Antena 3 a continuat sa domine clasamentul si în prime-time, cand, in cel mai dificil interval orar, a inregistrat o medie de 16,6% share şi 8,2% rating, depasind astfel toate celelalte posturi tv si detasandu-se de competitorii directi.



Vârful de audienţă a fost atins la ora 21:57, când 965.000 de telespectatori urmăreau Sinteza Zilei cu Mihai Gâdea, iar Antena 3 obţinea 10.5% rating şi 20.0% cotă de piaţă.



Antena 3 s-a impus nu numai pe targetul tau, 18+ urban, ci si pe segmentul Urban All. Cu o medie de 15.5% cota de piata pe intreaga zi, postul de stiri a fost liderul tuturor televiziunilor din piata autohtona si s-a clasat la mare distanta de principalul concurent, Realitatea Tv.



Avantajul semnificativ fost mentinut si in prime time, cand Antena 3 a obtinut o medie de 15.7% share si 7.4% rating si a depasit atat toate posturile generaliste, cat si pe cele informative.



De altfel, in minutul de aur inregistrat la ora 21:57, peste 1 million de telespectatori priveau la Antena 3 desfasurarea evenimentelor din Piata Universitatii.



Antena 3 este singurul post de ştiri din România afiliat CNN International şi este parte a INTACT Media Group.



×
Subiecte în articol: Antena 3 lider de audienta proteste
Parteneri
Termoenergetica opreşte iar apa caldă şi căldura, 5 zile, în Bucureşti
x close