Antena 3 CNN Actualitate Media Antena 3 rămâne nr. 1 la ştiri

Antena 3 rămâne nr. 1 la ştiri

Antena 3 rămâne nr. 1 la ştiri
04 Dec 2012   •   14:05

Luna noiembrie, o lună dedicată campaniei „Pe tricolor e scris Unire!”, dar şi dezbaterilor electorale pentru alegerile parlamentare, a clasat Antena 3 pe primul loc în topul televiziunilor de ştiri din România, conform Kantar Media.

La nivelul întregii zile, în rândul publicului din mediul urban cu vârstă de peste 18 ani, postul de ştiri a înregistrat o medie de 1,7% rating şi 7% cotă de piaţă, adjudecându-şi astfel poziţia de lider în clasamentul televiziunilor de ştiri.



Şi în prime time, Antena 3 se menţine nr. 1 pe nişa de ştiri, cu o medie de 3,2% rating şi 6,7% share, o audienţă aproape triplă faţă de următorul clasat.



În topul emisiunilor difuzate de posturile de ştiri, primele ­13 poziţii sunt ocupate de producţii ale Antenei 3, Sinteza Zilei cu Mihai Gâdea, În Premieră cu Carmen Avram, La Ordinea Zilei cu Dana Grecu şi Radu Tudor, Punctul de Întâlnire cu Radu Tudor şi Subiectiv cu Răzvan Dumitrescu fiind primele cinci clasate.


target 18+ urban

Comparativ cu noiembrie 2011, ratingul pe întreaga zi a înregistrat o creştere de 21%, de la o medie de 1,4% la 1,7%, în timp ce media cotei de piaţă a urcat cu 5 procente, de la 6,8% la 7%. 

De asemenea, în prime time, ratingul a urcat cu 23%, de la o medie de 2,6% la 3,2%, iar share-ul cu 5%, de la 6,4% la 6,7%.

Copyright ARMA DATA. 

Antena 3 este singurul post de ştiri din România afiliat CNN International şi este parte a INTACT Media Group.


 

×
Subiecte în articol: Antena 3 lider de audienta
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close