Antena 3 CNN Actualitate Media Antena 3 rămâne postul preferat al românilor

Antena 3 rămâne postul preferat al românilor

Antena 3 rămâne postul preferat al românilor
25 Iul 2012   •   13:08

Conform Kantar Media, marţi, 24 iulie, Antena 3 a fost din nou cea mai urmărită televiziune din România, atât la nivelul întregii zile, cât şi în prime time.

Românii au aflat toate detaliile despre acuzaţiile aduse senatorului Cezar Măgureanu, anchetat de DIICOT, despre percheziţiile la biroul soţiei lui Blejnar, s-au informat cu privire la un posibil boicot al PDL-ului la referendum şi reducerea TVA-ului la alimentele de bază, dar şi despre cum s-au ales şefii minerilor cu dosare penale, subiectele fiind dezbătute pe larg în emisiunile Antenei 3.

La nivelul întregii zile, în rândul publicului din mediul urban cu vârstă de peste 18 ani, postul de nişă a înregistrat o medie de 14,6% cotă de piaţă şi 2,8% rating, clasându-se înaintea Pro TV-ului şi a Antenei 1 şi la o diferenţă considerabilă faţă de celelalte posturi de ştiri.



Clasamentul a rămas acelaşi şi seara, în prime time, când Antena 3 şi-a păstrat poziţia fruntaşă, cu o medie de 14,2% share şi 5,2% rating, telespectatorii preferând programele postului de ştiri.



„Se întâmplă în România cu Maria Coman”, difuzată în intervalul orar 11.00 – 12.00, a reuşit să se impună şi ieri drept emisiunea cu cel mai mare share, înregistrând o medie de 18,7%. La categoria „emisiunea cu cel mai mare rating”, „Sinteza Zilei cu Mihai Gâdea” şi-a adjudecat din nou acest titlu, obţinând o medie de 7,1% rating. Vârful de audienţă a fost înregistrat la ora 22.40, când 814.000 de telespectatori urmăreau cu interes ediţia specială a emisiunii. Mihai Gâdea a prezentat imagini în exclusivitate cu Elena Udrea, dar şi condiţia pusă lui Traian Băsescu, de a-şi cere scuze jurnaliştilor Antena 3 pe care i-a jignit, inainte de a veni ca invitat în platourile Antena 3. Tot în cadrul emisiunii realizate de Mihai Gâdea, Mugur Ciuvică a dezvăluit metoda prin care presa subordonată lui Traian Băsescu încasează bani de la apropiaţii preşedintelui suspendat.

Antena 3 este singurul post de ştiri din România afiliat CNN International şi este parte a INTACT Media Group.

×
Subiecte în articol: Antena 3 Kantar Media lider de audienta
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close