Antena 3 CNN Actualitate Media Antena 3 sărbătoreşte Crăciunul printr-un program special

Antena 3 sărbătoreşte Crăciunul printr-un program special

Antena 3 sărbătoreşte Crăciunul printr-un program special
22 Dec 2011   •   14:26

În preajma Crăciunului, Antena 3 a pregătit un program special. Telespectatorii vor avea parte de un concert extraordinar susţinut de Tudor Gheorghe, ediţii speciale ale emisiunilor deja consacrate şi un reportaj de excepţie marca În premieră.

Vineri seara, începând cu ora 19.00, maestrul Tudor Gheorghe va poposi în casele românilor printr-un concert extraordinat, intitulat „Degeaba”.



Programul va continua cu o ediţie specială a emisiunii Vorbe grele, ora 22.00, unde invitatul lui Victor Ciutacu, Grigore Lese, căutătorul şi promotorul ultimilor rapsozi, vine să povestească despre redescoperirea autenticităţii si a colindei adevărate. El va încerca să găsească şi câteva soluţii alternative la globalizarea prostului gust.



Sâmbătă, în seara de ajun, la Exces de putere, ora 18.50, Oana Stancu îţi va oferi detaliile unei anchete nebănuite şi vei afla cine îi urmăreşte cu nuiaua pe Victor Ponta, Daniel Constantin şi Dana Grecu.



De la ora 21.30, la Q&A, Alessandra Stoicescu îţi aduce, în premieră, un interviu cu Ion Iliescu, realizat în ultima lui săptămână petrecută la Cotroceni. Omul care a ţinut frâiele României mai bine de 10 ani deschide porţile istoriei şi ne face un tur complet al Palatului Cotroceni.



În prima zi de Crăciun, pe 25 decembrie, de la ora 13.00, Mihaela Rădulescu vine la Ediţia de weekend, cu Ioana Răduca, pentru a povesti despre cadourile pe care i le lăsau părinţii sub brad în perioada comunistă, despre cele mai interesante locuri în care a petrecut Crăciunul, despre mania noastră de-a sta la cozi şi de-a mânca până la refuz de Sărbători, ce iartă şi ce nu de Crăciun şi dacă mai crede în Moş Crăciun.



Adrian Ursu a pregătit o ediţie cu totul specială a emisiunii Secvenţial, duminică, ora 17.00, unde îl va avea invitat pe Mihai Bendeac, actorul care a uimit publicul prin show-urile sale ieşite din comun.



De la ora 19.00, Punctul de Întâlnire vă oferă o analiză de excepţie a vieţii politice româneşti. Profesorul Bogdan Teodorescu, într-un dialog cu Radu Tudor, va vorbi despre putere, opoziţie şi comportamentul poporului român.



Seara de duminică continuă cu un reportaj marca În premieră. La târgurile de Crăciun din Occident, marea atracţie sunt românii: vinul românesc e cel mai bun, la cârnaţii făcuţi de români e coadă, prăjiturile româneşti înnebunesc simţurile nemţilor, iar artizanii noştri îi uimesc pe occidentali. De Crăciun, toată lumea ne iubeşte. „În premieră”, ora 21.00, la Antena 3.



Luni, patru personalităţi cu verb, umor şi credibilitate fac Ordinea zilei, a doua zi de Crăciun. Artiştii Mircea Diaconu şi Mădălin Voicu, doctorul Nicolae Bacalbaşa şi cunoscutul om de radio Daniel Buzdugan vorbesc despre cum ni s-ar putea schimba viaţa în 2012. La ordinea zilei, ediţie specială pe 26 decembrie, de la ora 18 30.






×
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close