Antena 3 CNN Actualitate Media Antena 3, televiziunea de ştiri nr. 1

Antena 3, televiziunea de ştiri nr. 1

Antena 3, televiziunea de ştiri nr. 1
25 Noi 2011   •   14:47

Intr-o saptamana in care Antena 3 a relatat in detaliu despre excluderea lui Mircea Geoana din PSD si revocarea sa din functia de presedinte al Senatului, in care telespectatorii au aflat de la Antena 3 despre afacerile familiei Andreescu-Teodorescu cu RA-PPS, in care Mihai Gadea a realizat un interviu exclusiv cu Gabriel Marcu, romanul de la Apple, Antena 3 a fost cel mai urmarit canal de stiri din Romania.

Conform Gfk Romania, in perioada 20-24 noiembrie, publicul interesat de actualitate a ales Antena 3, atat la nivelul intregii zile, cu o medie de 7.6% cota de piata, cat si in prime time, unde a inregistrat o medie de 7.5% cota de piata. Aceste cifre au situat Antena 3 pe locul intai in clasamentul televiziunilor de stiri si pe pozitia a treia in clasamentul general, dupa principalele canale generaliste.



Antena 3 reuseste o alta performanta importanta pentru o televiziune de nisa, ocupand in intervalul orar 10-16 (day time) pozitia a doua in topul tuturor televiziunilor, fiind devansata doar de Antena 1 pe targetul 18+ urban.



Emisiunile Sinteza Zilei si In gura presei raman extrem de puternice pe tronsoanele orare de difuzare, fiind a doua optiune tv de pe piata cu o medie de 9.4% share pentru talk show-ul lui Mihai Gadea si 9.3% pentru one man show-ul lui Mircea Badea.



De asemenea, Antena 3 este lider absolut in topul emisiunilor informative difuzate de catre toate televiziunile de stiri din Romania, productiile sale ocupand consecutiv primele 11 pozitii.



Antena 3 este singurul post de stiri din Romania afiliat la CNN International si este parte a INTACT Media Group.

×
Subiecte în articol: Antena 3
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close