Antena 3 CNN Actualitate Media Antena 3, tur de forţă

Antena 3, tur de forţă

Antena 3, tur de forţă
24 Aug 2012   •   12:02

In ziua in care Mona Pivniceru a depus juramantul de investitura  ca Ministru al Justitiei, Antena 3 a fost din nou cea mai urmarita televiziune din Romania.

Postul de stiri s-a impus joi, 23 august,  ca lider de piata intreaga zi, cu o medie de 2.4% rating si 12.3% cota de piata in randul publicului din mediul urban de peste 18 ani, conform datelor furnizate de Kantar Media



Este a treia zi consecutiv in care televiziunea de nisa reuseste aceasta performanta in ultima perioada, romanii alegand sa urmareasca la Antena 3 nu numai desfasurarea evenimentelor din zona politica, dar si cele mai importante momente si informatii ale zilei. Seara, Antena 3 a impartit pozitia intai cu Antena 1, ambele posturi inregistrand in intervalul orar 19-24 o medie de 4.2% rating si 11.4% cota de piata, urmatoarea clasata fiind Pro tv.



Punctul maxim de audienta a fost inregistrat la ora 22:43, cand Antena 3 a atins 7.3% rating și 16.7% market share, in timp ce telespectatorii urmareau Sinteza Zilei. Cu 5.7% rating, emisiunea realizata de Mihai Gadea a fost nu numai programul Antena 3 cu cea mai mare audienta, dar si cea mai urmarita productie tv din tara pe tronsonul orar de difuzare (21:30-23:20).

Pe de alta parte, emisiunile Previziunile Zilei cu Sabina Iosub si Niels Schnecker si Se intampla in Romania cu Maria Coman au fost programele statiei cu cea mai mare medie a cotei de piata, respectiv 13%.

Copyright ARMADATA.

Antena 3 este singurul post de stiri din Romania afiliat CNN International si este parte a INTACT Media Group.


×
Subiecte în articol: Antena 3 lider de audienta
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close