Antena 3 CNN Actualitate Media Antena1.ro si-a dublat numărul de vizitatori unici

Antena1.ro si-a dublat numărul de vizitatori unici

Antena1.ro si-a dublat numărul de vizitatori unici
23 Aug 2010   •   15:08

În primele şapte luni ale anului 2010, site-ul antena1.ro şi-a dublat numărul de vizitatori unici de la 615.000 în ianuarie, la 1.309.531 în iulie, conform SATI. În clasamentul general, antena1.ro a ajuns în luna iunie pe poziţia 15, de pe locul 52 în ianuarie 2010, sărind 37 de pozitii, tot raportat la vizitatorii unici.

Creşterea constantă a site-ului antena1.ro s-a văzut mai ales de la 1 martie 2010, de când a fost relansat de către echipa Intact Interactive. După relansare, unele din cele mai accesate secţiuni de către utilizatori au devenit cele de NEWS (cu cele mai importante ştiri, update constant) şi WEBCAST (emisiunile postului TV transmise integral pe site).

Mai mult, m.antena1.ro este singurul mobile site din Romania adaptat la transmisia liveVideo a emisiunilor postului TV pe cele mai tari telefoane şi gadget-uri: iPhone si iPad. Astfel, emisiunile difuzate live ale Antenei 1, cum ar fi ştirile de la Observator, meciurile de fotbal din Liga 1 sau matinalul Neaţa cu Răzvan şi Dani pot fi văzute la o calitate excelentă si pe iPhone sau iPad.



 

×
Subiecte în articol: Antena 1 site vizitatori clasament
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close