Antena 3 CNN Actualitate Media Antonescu, despre "ieşirea" lui Anastase: Are un grad scăzut de cultură politică

Antonescu, despre "ieşirea" lui Anastase: Are un grad scăzut de cultură politică

Antonescu, despre "ieşirea" lui Anastase: Are un grad scăzut de cultură politică
Sursa foto: Foto: Antena 3
de M.Z.    |    22 Mai 2012   •   22:21

Atacul preşedintelui Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase, la adresa ministrului Muncii, Mariana Câmpeanu - despre care spune că are probleme psihice - denotă un grad scăzut de cultură politică, este de părere şeful PNL, Crin Antonescu, co-preşedinte al USL.

"Nu pot să înţeleg un lucru. Dacă această declaraţie era dată pe hol de Roberta Anastase era gravă. Dar să dai un comunicat cu antetul cabinetului de preşedinte al Camerei Deputaţilor şi să şi semnezi cu această calitate un asemenea pamflet e cu totul şi cu totul nepotrivit şi indică un grad scăzut de cultură politică", a spus preşedintele PNL, Crin Antonescu, în ediţia de marţi seară a emisiunii Sinteza Zilei, de la Antena 3.

Roberta Anastase, în numele Camerei Deputaţilor, instituţie pe care o conduce, a trimis un comunicat de presă cu acuze la adresa ministrului Câmpeanu:

"Constat, fără surprindere, o tulburare majoră a psihicului doamnei Mariana Câmpeanu. În această stare de febrilitate, a lansat o serie de afirmaţii care mă privesc personal şi care nu au nici o legătură cu realitatea.



Pradă unor pusee de delir acut, doamna Câmpeanu susţine că aş fi depozitat, în subsolul unei crame din Ploieşti, mii de biciclete pe care urmează să le distribui ca mită electorală şi că, de-a lungul timpului, aş fi făcut excursii cu primarii prahoveni în Antalia.

Inutil să spun că bicicletele ascunse în cramă nu există decât în mintea doamnei Câmpeanu, iar eu nu am mai fost în Antalia în ultimii 10 ani, nici singură, nici însoţită de primari prahoveni".

Comunicatul de presă vine în urma unor declaraţii în Mariana Câmpeanu o acuză pe Anastase că a risipit banii pensionarilor.






×
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close