Antena 3 CNN Actualitate Media Articolele New York Times, BuzzFeed şi National Geographic ar putea fi publicate direct pe Facebook

Articolele New York Times, BuzzFeed şi National Geographic ar putea fi publicate direct pe Facebook

Articolele New York Times, BuzzFeed şi National Geographic ar putea fi publicate direct pe Facebook
Sursa foto: Foto: nativemobile.com
24 Mar 2015   •   11:11

Facebook negociază cu cel puţin şase companii media, printre care se numără The New York Times, BuzzFeed şi The National Geographic, pentru difuzarea de conţinut direct pe platfoma reţelei de socializare, informează The New York Times, citat de businessinsider.com.

Scopul final ar fi acela ca materialele publicaţiilor să se încarce mult mai repede în News Feed-ul utilizatorilor, în special pe dispozitivele mobile, comparativ cu situaţia actuală, când utilizatorii sunt nevoiţi să dea click către o pagină externă şi să aştepte să se încarce.

Modul în care va funcţiona acest parteneriat este evaziv prezentat în raportul The New York Times, însă, cel mai probabil, publicaţiile vor profita de acest parteneriat pentru a ajunge la o nouă categorie de public: cea a cititorilor care obişnuiesc să îşi acceseze conturile de Facebook de mai multe ori pe zi.
 
The New York Times subliniază şi câteva dintre dezavantajele unui astfel de parteneriat cu Facebook. Urcarea conţinutului direct pe reţeaua de socializare va afecta veniturile obţinute din publicitate precum şi cele venite din numărul de vizualizări, cu atât mai mult în cazul site-urilor de conţinut cu plată pe bază de abonament lunar.

×
Subiecte în articol: Facebook National Geographic
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close