Antena 3 CNN Actualitate Media Audiţiile X Factor – lider de audienţă de la început la sfârşit. Show-ul de la Antena 1 pe primul loc şi aseară

Audiţiile X Factor – lider de audienţă de la început la sfârşit. Show-ul de la Antena 1 pe primul loc şi aseară

Audiţiile X Factor – lider de audienţă de la început la sfârşit. Show-ul de la Antena 1 pe primul loc şi aseară
23 Oct 2012   •   14:35

X Factor a fost şi aseară lider detaşat de audienţă în rândul tuturor targeturilor relevante.  Antena 1 a ocupat prima poziţie în clasamentul posturilor de televiziune, fiind urmată de Kanal D şi Pro Tv. Concurenţii X Factor intră de săptămâna viitoare în bootcamp, iar telespectatorii au putut urmări duminică şi luni ultimele două ediţii X Factor înregistrate la audiţii. Încă de la lansarea celui de-al doilea sezon, pe 23 septembrie, show-ul de la Antena 1 s-a impus lider  autoritar de audienţă la nivelul tuturor categoriilor de public.

Au fost mii, au rămas două sute. Concurenţii X Factor intră de săptămâna viitoare în bootcamp, iar în această săptămână, românii au avut de două ori mai mult X Factor. Show-ul care i-a ţinut în faţa televizoarelor în ficare duminică, de cinci săptămâni încoace, i-a convins să rămână aproape de Antena 1 şi aseară, la prima programare X Factor într-o zi de luni. Ultimul episod al audiţiilor a surclasat concurenţa, conducând detaşat topul celor mai urmărite programe tv, în condiţiile unei concurenţe acerbe.

Astfel, luni, 22 octombrie, în intervalul, 20.30 -22.29, Antena 1 a înregistrat la nivelul targetului 18-49 urban un rating mediu de 11.4 puncte şi o cotă de piaţă de 23%, cifre de audienţă aproape duble decât cele înregistrate Kanal D, postul de televiziune care a ocupat cea de-a doua poziţie în clasament. Pe locul al treilea s-a situat, în acelaşi interval şi în rândul aceluiaşi public, Pro Tv cu mai puţin de jumătate din numărul de telespectatori înregistraţi de Antena 1, adică 5.4 % rating şi 11% share.

Ediţia de aseară X Factor nu a fost lipistă de peripeţii. După ce duminică, Cheloo a ales să părăsească sala când un concurent a dorit să cânte manele, ieri, un alt concurent a reuşit să îl scoată din sărite pe juratul X Factor, dar şi pe colegii lui. Deloc împăcat cu verdictul primit, concurentul a trecut de la rugăminţi la insulte şi, în ciuda eforturilor juraţilor de a-i mulţumi pentru prezenţă şi a-i spune că timpul alocat prestaţiei lui a expirat, concurentul a refuzat să părăsească scena. La un moment dat, iritat, Cheloo s-a ridicat de pe scaun, iar băiatul din Iaşi a devenit şi mai agitat, sfâşiindu-i panatlonii lui Răzvan Simion şi fugind apoi cu lavaliera, fără a mai sta de vorba cu cineva din echipă.

În minutul de aur, 21. 24, 1.352.000 de telespectatori din mediul urban urmăreau Antena 1, un număr de aproape trei ori mai mare decât al acelora care, la aceeaşi oră, priveau programul difuzat de PRO TV.

De săptămâna viitoare, conucrenţii intră in Bootcamp. Astfel, duminica şi lunea viitoare, telespectatorii vor avea din nou X Factor la puterea a doua şi vor afla care dintre cei 200 de concurenţi selectaţi de juriu în toată ţara vor rămâne în cursa pentru marele premiu în valoare de 200.000 de euro.

Sursa:Kantar Media
Copyright:ARMADATA S.R.L.

×
Subiecte în articol: X Factor Antena 1 lider de audienta
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close