Antena 3 CNN Actualitate Media Badea: Acum că Băsescu a pierdut de pe mână Televiziunea Română, gata, trebuie desfiinţată!

Badea: Acum că Băsescu a pierdut de pe mână Televiziunea Română, gata, trebuie desfiinţată!

Badea: Acum că Băsescu a pierdut de pe mână Televiziunea Română, gata, trebuie desfiinţată!
Sursa foto: Foto: Antena 3
14 Iun 2012   •   00:04

Mircea Badea a comentat în cadrul ediţiei de miercuri a emisiunii ”În gura presei” de la Antena 3, declaraţia surprinzătoare a preşedintele Traian Băsescu, potrivit căreia Televiziunea Română ar trebui desfiinţată şi reînfiinţată pe alte baze.

Badea, în stilul caracteristic, afirmă că declaraţia lui Băsescu referitoare la TVR l-ar putea determina să îi acorde votul, "să ajungă la putere că n-a ajuns la putere până acum, n-a ajuns şi el preşedintele României".

"Băsescu a mai spus o chestie care mie mi-a plăcut mult, mult, mult: TVR trebuie desfiinţată, nu se poate aşa la TVR. WoW! Asta mă face să-l votez pe Traian Băsescu. Faptul că şi-a dat seama că Televiziunea Română trebuie desfiinţată mă gândesc, când o ajunge la putere dl Băsescu, va putea să desfiinţeze TVR-ul. Păcat că n-a ajuns la putere în toţi anii ăştia. Că dânsul acuma fiind în opoziţie de atâta timp nu a ajuns şi el măcar preşedintele României. Şi merită să devină pentru că uite ce program are, să desfiinţeze TVR-ul!"

"Ce? A fost la putere în ultimii 22 de ani? Da, tot timpul, sub o formă sau alta şi de vreo 7 ani şi jumătate e preşedintele României. Faptul că vine după 7 ani şi jumătate în care a controlat TVR-ul cap-coadă, de la Rodica Culcer la Lăzescu, nu i-a trecut prin cap că trebuie desfiinţat".

"Acum că, teoretic, pierdu TVR de pe mână, gata mă, trebuie desfiinţată. Omul e în opoziţie, e la putere dar în eternă opoziţie" încheie Badea.



×
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close