Antena 3 CNN Actualitate Media Badea: Boicotul referendumului, o viciere de rezultat. Promisiunea lui Antonescu că se retrage din politică nu mai e în vigoare

Badea: Boicotul referendumului, o viciere de rezultat. Promisiunea lui Antonescu că se retrage din politică nu mai e în vigoare

Badea: Boicotul referendumului, o viciere de rezultat. Promisiunea lui Antonescu că se retrage din politică nu mai e în vigoare
Sursa foto: Foto: Antena 3
26 Iul 2012   •   17:38

"Crin Antonescu, atunci când a spus că se va retrage din viaţa politică dacă Băsescu câştigă referendumul, se referea la SCOR", a declarat Mircea Badea în pasa de miercuri seară a emisiunii "În gura presei" cu "Sinteza Zilei" de la Antena 3, subliniind că un astfel de angajament nu mai este valabil întrucât "avem de-a face cu o viciere de rezultat".

"Mie nu mi se pare corect deloc, din niciun punct de vedere, nici moral, nici logic, de niciun fel, să mai fie în vigoare acea promisiune, care m-a determinat pe mine să consider că Antonescu este un samurai într-o ţară de mioriţe, pentru ca avem de-a face cu o viciere de rezultat", a declarat Badea la Antena 3.

Mircea Badea este de părere că, prin boicotul referendumului predicat de PDL şi preşedintele suspendat Traian Băsescu, ei devin "nişte smenari" care "întorc portofelul".

"Băsiştii au declarat că vor sta acasă. Asta e o viciere de rezultat. A pierde referendumul nu înseamnă a te folosi de ce a zis Zegrean (Augustin Zegrean, preşedintele CCR - n.r.) că trebuie să fie nu ştiu ce prezenţă şi atunci, că nişte şmenari, întorc portofelul: Ia-o p'asta", a adăugat Badea.

Întrebat ce va face în această situaţie, preşedintele interimar Crin Antonescu, invitatul lui Mihai Gâdea în emisiunea "Sinteza Zilei", a declarat că, deşi este evident că nu îl mai leagă un astfel de angajament, preferă să nu ia în considerare varianta în care Traian Băsescu revine la Cotroceni.


VEZI ÎNREGISTRAREA INTEGRALĂ A EMISIUNII "În gura presei" DE LA ANTENA 3.

×
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close